An oddball couple of private detectives named Luella Shakespeare and Frank Hathaway investigate crime in Stratford-upon-Avon.

Transmetimet në kanale:

FOX Crime  

Ishte në kanal:

RAI 2  HTV1  

Episodi vijues:

Sot
07:55
Shakespeare & Hathaway: Private Investigators 2, Ep. 2
Sot
13:55
Shakespeare & Hathaway: Private Investigators 2, Ep. 3
29.1.22
07:55
Shakespeare & Hathaway: Private Investigators 2, Ep. 3
29.1.22
13:55
Shakespeare & Hathaway: Private Investigators 2, Ep. 4
30.1.22
07:55
Shakespeare & Hathaway: Private Investigators 2, Ep. 4
30.1.22
13:55
Shakespeare & Hathaway: Private Investigators 2, Ep. 5
5.2.22
07:55
Shakespeare & Hathaway: Private Investigators 2, Ep. 5
5.2.22
13:55
Shakespeare & Hathaway: Private Investigators 2, Ep. 6
6.2.22
07:55
Shakespeare & Hathaway: Private Investigators 2, Ep. 6
6.2.22
13:55
Shakespeare & Hathaway: Private Investigators 2, Ep. 7
12.2.22
07:55
Shakespeare & Hathaway: Private Investigators 2, Ep. 7
12.2.22
13:55
Shakespeare & Hathaway: Private Investigators 2, Ep. 8
13.2.22
07:55
Shakespeare & Hathaway: Private Investigators 2, Ep. 8
13.2.22
13:55
Shakespeare & Hathaway: Private Investigators 2, Ep. 9
19.2.22
07:55
Shakespeare & Hathaway: Private Investigators 2, Ep. 9
19.2.22
13:55
Shakespeare & Hathaway: Private Investigators 2, Ep. 10
20.2.22
07:55
Shakespeare & Hathaway: Private Investigators 2, Ep. 10
20.2.22
13:55
Shakespeare & Hathaway: Private Investigators 3, Ep. 1
e shtunë, 26 shkurt 2022
07:55
Shakespeare & Hathaway: Private Investigators 3, Ep. 1
e shtunë, 26 shkurt 2022
13:55
Shakespeare & Hathaway: Private Investigators 3, Ep. 2
e diel, 27 shkurt 2022
07:55
Shakespeare & Hathaway: Private Investigators 3, Ep. 2
e diel, 27 shkurt 2022
13:55
Shakespeare & Hathaway: Private Investigators 3, Ep. 3
REKOMANDIMET
 • Histori Familjare (2009)

  Sot
  image
  Një vështrim satirik i tri familjeve dhe ideve të secilit se kush është familja moderne. Secila nga familjet ka diçka të veçantë, që i bën situatat e tyre sa...
 • Bračne vode (1987)

  Sot
  image
  Al Bundy is an unsuccessful middle-aged shoe salesman with a miserable life and an equally dysfunctional family. He has a very attractive but lazy wife named...
 • Kontrola bijesa (2012)

  Sot
  image
  Charlie is a former baseball player. In his final game, he gave himself a career-ending injury when he tried to snap a bat over his leg in anger. He becomes an...
 • Mom (2013)

  Sot
  image
  Centers on Christy, a newly sober single mom who tries to pull her life together in Napa Valley.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.