A live-action sitcom about two 12-year-old girls who start a multi-million-dollar gaming company and take on rap superstar Double G as a business partner. As part of a multi-platform experience, the games seen in the episodes will be released through apps and online from Nickelodeon.

Transmetimet në kanale:

Nickelodeon  

Episodi vijues:

e mërkurë
00:30
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 9
e mërkurë
00:50
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 10
Sot
09:05
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 11
Sot
00:30
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 11
Sot
00:50
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 12, Komedi, familjar
Nesër
09:05
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 12, Komedi, familjar
Nesër
00:30
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 13, Komedi, familjar
Nesër
00:50
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 14, Komedi, familjar
e premte
09:05
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 13, Komedi, familjar
e shtunë
00:30
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 15, Komedi, familjar
e shtunë
00:50
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 16, Komedi, familjar
e diel
00:30
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 17, Komedi, familjar
e diel
00:55
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 18, Komedi, familjar
15.8.22
00:30
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 1
15.8.22
00:55
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 5
15.8.22
09:05
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 14, Komedi, familjar
16.8.22
00:30
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 6
16.8.22
00:50
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 7
16.8.22
09:05
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 15, Komedi, familjar
17.8.22
00:30
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 8
17.8.22
00:50
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 9
17.8.22
09:05
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 16, Komedi, familjar
18.8.22
00:30
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 10
18.8.22
00:50
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 11
18.8.22
09:05
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 17, Komedi, familjar
19.8.22
00:30
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 12, Komedi, familjar
19.8.22
00:50
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 13, Komedi, familjar
19.8.22
09:05
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 18, Komedi, familjar
20.8.22
00:30
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 14, Komedi, familjar
20.8.22
00:50
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 15, Komedi, familjar
21.8.22
00:30
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 16, Komedi, familjar
21.8.22
00:55
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 17, Komedi, familjar
22.8.22
00:30
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 18, Komedi, familjar
22.8.22
00:55
Krijuesit e lojërave 3, Ep. 1
REKOMANDIMET
 • Malkolmi mes të tjerëve (2000)

  e martë
  image
  Malkolmi e quan veten një djalë si gjithë të tjerët, por telashet mes të cilave e gjen veten gjithmone nuk janë aspak të tilla. Dhe familja e tij është tepër e...
 • Teoria Big Beng (2007)

  e martë
  image
  J.Galecki, J.Parsons, K.Cuoco. Një grua zhvendoset në një apartament ku fqinjë ka dy fizikanë gjeni, por aspak shoqërore. Ajo do t'u tregojë atyre se nuk e njohin...
 • Death in Paradise (2011)

  e martë
  image
  Scotland Yard DI Richard Poole is sent to the Caribbean island of Sainte Marie to solve a fellow policeman's murder. Having done so, he finds himself seconded to...
 • Man with a Plan (2016)

  e martë
  image
  A dad finds out that parenting is harder than he thought after his wife goes back to work and he's left at home to take care of the kids.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.