2,000 miles of remote African savanna, this ancient land's governed by competing clans of ruthlessly proficient predators. Their survival depends on herds of powerful prey. Each day's a life and death struggle. This season who will survive?

Transmetimet në kanale:

Nat Geo Wild  

Episodi vijues:

2.10.23
06:45
Savage Kingdom 4, Ep. 5
2.10.23
08:15
Savage Kingdom 4, Ep. 1
2.10.23
09:05
Savage Kingdom 4, Ep. 5
2.10.23
12:15
Savage Kingdom 4, Ep. 1
2.10.23
13:00
Savage Kingdom 4, Ep. 2
2.10.23
13:50
Savage Kingdom 4, Ep. 3
2.10.23
14:40
Savage Kingdom 4, Ep. 4
2.10.23
15:30
Savage Kingdom 4, Ep. 5
2.10.23
19:45
Savage Kingdom 4, Ep. 5
2.10.23
23:20
Savage Kingdom 4, Ep. 2
3.10.23
01:00
Savage Kingdom 4, Ep. 1
3.10.23
04:10
Savage Kingdom 4, Ep. 5
9.10.23
07:25
Savage Kingdom 4, Ep. 2
9.10.23
09:50
Savage Kingdom 4, Ep. 2
9.10.23
10:40
Savage Kingdom 4, Ep. 3
9.10.23
11:25
Savage Kingdom 4, Ep. 4
10.10.23
01:50
Savage Kingdom 4, Ep. 2
10.10.23
02:35
Savage Kingdom 4, Ep. 3
10.10.23
03:20
Savage Kingdom 4, Ep. 4
15.10.23
13:50
Mbretëria e Egër 1, Ep. 2, Tufa e Zbehtë
15.10.23
14:40
Mbretëria e Egër 1, Ep. 3, Mbretëresha e Veriut
15.10.23
15:30
Mbretëria e Egër 1, Ep. 4
15.10.23
16:20
Mbretëria e Egër 1, Ep. 5
15.10.23
17:05
Mbretëria e Egër 1, Ep. 6
16.10.23
01:00
Mbretëria e Egër 1, Ep. 3, Mbretëresha e Veriut
16.10.23
01:50
Mbretëria e Egër 1, Ep. 4
16.10.23
02:35
Mbretëria e Egër 1, Ep. 5
16.10.23
03:20
Mbretëria e Egër 1, Ep. 6

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.