Një pamje e detajuar e arsyeve dhe hetimeve në disa prej rasteve më të njohura të defekteve ajrore në historinë e aviacionit.

Transmetimet në kanale:

National Geographic  RTL2  

Ishte në kanal:

NTV DE  Prva  SUPER RTL  RTL DE  

Episodi vijues:

Sot
13:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 20, Ep. 5, Katastrofë në kabinë
Nesër
13:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 20, Ep. 2, Në Garë
e mërkurë
13:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 20, Ep. 6, Aksident mbi Katmandu
e enjte
13:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 20, Ep. 1, Makthi i Detit të Veriut
e premte
13:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 20, Ep. 3, Ngritje Tragjike
7.10.23
07:15
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 20, Ep. 9, Disa Sekonda Larg
7.10.23
08:10
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 20, Ep. 10, Dërgesa Vdekjeprurëse
7.10.23
08:35
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 16, Ep. 7, Xhiruar me Kamera
7.10.23
09:50
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 16, Ep. 8, Terror mbi Egjipt
7.10.23
10:50
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 16, Ep. 9, Diskutimet Vdekjeprurëse
8.10.23
09:35
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 16, Ep. 10, Avioni i Humbur
8.10.23
15:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 21, Ep. 4, Probleme Të Dyfshta
9.10.23
13:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 20, Ep. 7, Misioni Shkatërrimtar
10.10.23
13:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 20, Ep. 8, Ngatërresa
11.10.23
13:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 20, Ep. 9, Disa Sekonda Larg
12.10.23
13:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 20, Ep. 10, Dërgesa Vdekjeprurëse
13.10.23
13:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 21, Ep. 5, Zhytje në Paqësor
14.10.23
07:05
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 7, Ep. 1, Shkatërrim i shpejtë
14.10.23
08:05
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 7, Ep. 2, Lokerbi
15.10.23
15:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 21, Ep. 1, Tendenca Mbajtëse
16.10.23
13:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 21, Ep. 6, Terror mbi Miçigan
17.10.23
13:00
Hetimet e Aksidenteve ajrore 18, Ep. 3, Tentativa Fatale
18.10.23
13:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 21, Ep. 4, Probleme Të Dyfshta
19.10.23
13:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 21, Ep. 1, Tendenca Mbajtëse
20.10.23
13:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 21, Ep. 2, Rrezik Mbi Portugali
21.10.23
07:05
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 7, Ep. 3, Vrasësi i Heshtur
21.10.23
08:05
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 7, Ep. 4, Pista e Përplasjes
22.10.23
15:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 21, Ep. 2, Rrezik Mbi Portugali
23.10.23
13:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 21, Ep. 10, Humbja e Legjendës
24.10.23
13:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 21, Ep. 9, Terrori i Turbinës
25.10.23
13:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 21, Ep. 7, Terrori i Goditjes së Pemës
26.10.23
13:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 21, Ep. 8, E Zezë Pis
27.10.23
13:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 22, Ep. 3, Pika e Presionit
28.10.23
07:05
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 7, Ep. 5, Operacioni i Fëmiijëve
28.10.23
08:05
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 7, Ep. 6, Braktisja e Avionit
29.10.23
15:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 21, Ep. 10, Humbja e Legjendës
30.10.23
13:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 22, Ep. 1, Shkëmbim Vdekjeprurës
31.10.23
13:00
Hetimi i Aksidenteve Ajrore 22, Ep. 2, Sinjale Të Paqarta
REKOMANDIMET
 • Luftërat kundër Drogës, Përmbledhja (2020)

  image
  From heroin to ecstasy, the Mob have always been the real pushers. Narco Wars 2 examines the Mafia’s role in creating America’s drug problem.
 • Murder in Polná (2016)

  image
  An exciting drama from a detective history. In 1899 a dead girl - seamstress Anezka Hruzová - was found between the village of Veznicka and the town of Polná. She...
 • Gone (2017)

  image
  The survivor of a famous child-abduction case joins a special task force dedicated to solving abductions and missing person cases.
 • World's Most Evil Killers (2017)

  image
  An in-depth look at the lives and crimes of some of the World's most evil killers including Jeffrey Dahmer, Richard Ramirez, Cary Stayner, Leonard Lake, Dorothea...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.