Chyna Parks, a musical prodigy, gets into a gifted program called Advanced Natural Talents at the local high school. Along with her fellow 'ANTs' she must navigate the halls of a new school of older kids who're not particularly fond of grade-skipping newbies.

Transmetimet në kanale:

Disney  

Episodi vijues:

Sot
18:15
A.N.T. Farm 3, Ep. 52
Sot
18:40
A.N.T. Farm 3, Ep. 53
26.6.21
18:15
A.N.T. Farm 3, Ep. 50
26.6.21
18:40
A.N.T. Farm 3, Ep. 51
27.6.21
18:15
A.N.T. Farm 3, Ep. 52
27.6.21
18:40
A.N.T. Farm 3, Ep. 53
3.7.21
18:15
A.N.T. Farm 3, Ep. 54
3.7.21
18:40
A.N.T. Farm 3, Ep. 55
4.7.21
18:15
A.N.T. Farm 3, Ep. 56
4.7.21
18:40
A.N.T. Farm 2, Ep. 45
10.7.21
18:15
A.N.T. Farm 2, Ep. 46
10.7.21
18:40
A.N.T. Farm 3, Ep. 57
11.7.21
18:15
A.N.T. Farm 3, Ep. 58
11.7.21
18:40
A.N.T. Farm 3, Ep. 59
17.7.21
18:15
A.N.T. Farm 3, Ep. 60
17.7.21
18:40
A.N.T. Farm 3, Ep. 61
18.7.21
18:15
A.N.T. Farm 3, Ep. 62
18.7.21
18:40
A.N.T. Farm 3, Ep. 63
e shtunë, 24 korrik 2021
18:15
A.N.T. Farm 3, Ep. 64
e shtunë, 24 korrik 2021
18:40
A.N.T. Farm 3, Ep. 65
e diel, 25 korrik 2021
18:15
A.N.T. Farm 1, Ep. 1
e diel, 25 korrik 2021
18:40
A.N.T. Farm 1, Ep. 2
e shtunë, 31 korrik 2021
18:15
A.N.T. Farm 1, Ep. 3
e shtunë, 31 korrik 2021
18:40
A.N.T. Farm 1, Ep. 4
e diel, 1 gusht 2021
18:15
A.N.T. Farm 1, Ep. 3
e diel, 1 gusht 2021
18:40
A.N.T. Farm 1, Ep. 4
e shtunë, 7 gusht 2021
18:15
A.N.T. Farm 1, Ep. 5
e shtunë, 7 gusht 2021
18:40
A.N.T. Farm 1, Ep. 6
e diel, 8 gusht 2021
18:15
A.N.T. Farm 1, Ep. 7
e diel, 8 gusht 2021
18:40
A.N.T. Farm 1, Ep. 8
e shtunë, 14 gusht 2021
18:15
A.N.T. Farm 1, Ep. 9
e shtunë, 14 gusht 2021
18:40
A.N.T. Farm 1, Ep. 10
e diel, 15 gusht 2021
18:15
A.N.T. Farm 1, Ep. 11
e diel, 15 gusht 2021
18:40
A.N.T. Farm 1, Ep. 12
e shtunë, 21 gusht 2021
18:15
A.N.T. Farm 1, Ep. 13
e shtunë, 21 gusht 2021
18:40
A.N.T. Farm 1, Ep. 14
e diel, 22 gusht 2021
18:15
A.N.T. Farm 1, Ep. 15
e diel, 22 gusht 2021
18:40
A.N.T. Farm 1, Ep. 16
e shtunë, 28 gusht 2021
18:15
A.N.T. Farm 1, Ep. 17
e shtunë, 28 gusht 2021
18:40
A.N.T. Farm 1, Ep. 18
e diel, 29 gusht 2021
18:15
A.N.T. Farm 1, Ep. 19
e diel, 29 gusht 2021
18:40
A.N.T. Farm 1, Ep. 20
REKOMANDIMET
 • Ridiculousness (2011)

  e shtunë
  image
  Prezantuar nga Rob Dyrdek,"Çmenduri Gazmore" ("Ridiculousness") mbledh videot amatore për të qeshur nga interneti dhe i shndërron në një episod televiziv novator,...
 • Kako sam upoznao vašu majku (2005)

  e shtunë
  image
  The year is 2030. Ted Mosby is relaying the story of how he met his wife to his daughter and son. The story starts in the year 2005, when then twenty-seven year...
 • Binny i duh (2013)

  e shtunë
  image
  A family moves to an Abandoned house where Binny meets a ghost named Melchior. Together they search for clues left in different places.
 • Mlađa (2015)

  e shtunë
  image
  Follows 40-year-old Liza (Foster), a suddenly single mother who tries to get back into the working world, only to find out it's nearly impossible to start at the...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.