Prezantuar nga Rob Dyrdek,"Çmenduri Gazmore" ("Ridiculousness") mbledh videot amatore për të qeshur nga interneti dhe i shndërron në një episod televiziv novator, gazmor dhe mbi të gjitha, të përjetshëm. Drejtuar nga Dyrdek, përmbajtja e "Çmenduri Gazmore" janë videot e rrethuara nga stili i veçantë, ritmi dhe energjia ngjitëse e Robit. "Çmenduri Gazmore" sjell më të mirën e internetit, duke ngritur shfaqjet me video klipe në një nivel të ri.

Transmetimet në kanale:

MTV Europe  

Episodi vijues:

Sot
16:25
Ridiculousness 11, Ep. 27
Sot
16:45
Ridiculousness 11, Ep. 28
Sot
17:10
Ridiculousness 11, Ep. 32
Sot
17:30
Ridiculousness 11, Ep. 37
Sot
20:45
Ridiculousness 17, Ep. 3
Sot
21:10
Ridiculousness 17, Ep. 8
Sot
21:35
Ridiculousness 17, Ep. 10
Sot
00:15
Ridiculousness 18, Ep. 13
Sot
02:30
Ridiculousness 13, Ep. 35
Sot
02:50
Ridiculousness 13, Ep. 36
Nesër
16:25
Ridiculousness 12, Ep. 1
Nesër
16:45
Ridiculousness 12, Ep. 2
Nesër
17:10
Ridiculousness 12, Ep. 8
Nesër
17:30
Ridiculousness 12, Ep. 10
Nesër
20:45
Ridiculousness 17, Ep. 11
Nesër
21:10
Ridiculousness 17, Ep. 12
Nesër
21:35
Ridiculousness 17, Ep. 13
Nesër
22:00
Ridiculousness 19, Ep. 2
Nesër
22:20
Ridiculousness 19, Ep. 4
Nesër
22:45
Ridiculousness 19, Ep. 6
Nesër
23:05
Ridiculousness 19, Ep. 1
Nesër
23:30
Ridiculousness 19, Ep. 14
Nesër
23:50
Ridiculousness 19, Ep. 15
Nesër
00:15
Ridiculousness 18, Ep. 17
Nesër
00:35
Ridiculousness 18, Ep. 18
Nesër
02:30
Ridiculousness 13, Ep. 37
Nesër
02:50
Ridiculousness 13, Ep. 38
e enjte
16:25
Ridiculousness 12, Ep. 13
e enjte
16:45
Ridiculousness 12, Ep. 15
e enjte
17:10
Ridiculousness 12, Ep. 16
e enjte
17:30
Ridiculousness 12, Ep. 17
e enjte
20:45
Ridiculousness 17, Ep. 14
e enjte
21:10
Ridiculousness 17, Ep. 15
e enjte
21:35
Ridiculousness 17, Ep. 17
e premte
00:15
Ridiculousness 18, Ep. 26
e premte
00:35
Ridiculousness 18, Ep. 29
e premte
02:30
Ridiculousness 13, Ep. 39
e premte
02:50
Ridiculousness 13, Ep. 40
e premte
16:25
Ridiculousness 12, Ep. 22
e premte
16:45
Ridiculousness 12, Ep. 25
e premte
17:10
Ridiculousness 12, Ep. 31
e premte
17:30
Ridiculousness 12, Ep. 36
e premte
20:45
Ridiculousness 17, Ep. 18
e premte
21:10
Ridiculousness 17, Ep. 21
e premte
21:35
Ridiculousness 17, Ep. 24
e shtunë
00:15
Ridiculousness 18, Ep. 30
e shtunë
00:35
Ridiculousness 18, Ep. 32
e shtunë
18:00
Ridiculousness 12, Ep. 39
e shtunë
18:25
Ridiculousness 12, Ep. 40
e shtunë
18:45
Ridiculousness 13, Ep. 1
e shtunë
19:10
Ridiculousness 13, Ep. 4
e shtunë
21:00
Ridiculousness 20, Ep. 1
e shtunë
21:25
Ridiculousness 20, Ep. 3
e shtunë
21:50
Ridiculousness 20, Ep. 4
e shtunë
22:15
Ridiculousness 20, Ep. 2
e shtunë
22:40
Ridiculousness 19, Ep. 2
e shtunë
23:05
Ridiculousness 19, Ep. 4
e shtunë
23:25
Ridiculousness 19, Ep. 6
e shtunë
23:50
Ridiculousness 19, Ep. 1
e diel
00:15
Ridiculousness 18, Ep. 33
e diel
00:35
Ridiculousness 18, Ep. 35
e diel
02:30
Ridiculousness 13, Ep. 41
e diel
02:50
Ridiculousness 14, Ep. 1
8.8.21
18:00
Ridiculousness 13, Ep. 13
8.8.21
18:25
Ridiculousness 13, Ep. 19
8.8.21
18:45
Ridiculousness 13, Ep. 22
8.8.21
19:10
Ridiculousness 13, Ep. 24
9.8.21
00:15
Ridiculousness 11, Ep. 1
9.8.21
00:35
Ridiculousness 11, Ep. 9
9.8.21
02:30
Ridiculousness 14, Ep. 2
9.8.21
02:50
Ridiculousness 14, Ep. 3
9.8.21
16:25
Ridiculousness 13, Ep. 23
9.8.21
17:10
Ridiculousness 13, Ep. 28
9.8.21
17:30
Ridiculousness 13, Ep. 31
9.8.21
20:45
Ridiculousness 17, Ep. 25
9.8.21
21:10
Ridiculousness 17, Ep. 26
9.8.21
21:35
Ridiculousness 17, Ep. 28
9.8.21
23:30
Ridiculousness 19, Ep. 13
9.8.21
23:50
Ridiculousness 19, Ep. 14
10.8.21
00:15
Ridiculousness 11, Ep. 16
10.8.21
00:35
Ridiculousness 11, Ep. 19
10.8.21
02:30
Ridiculousness 14, Ep. 4
10.8.21
02:50
Ridiculousness 14, Ep. 5
10.8.21
16:25
Ridiculousness 13, Ep. 33
10.8.21
16:45
Ridiculousness 13, Ep. 34
10.8.21
17:10
Ridiculousness 13, Ep. 35
10.8.21
17:30
Ridiculousness 13, Ep. 40
10.8.21
20:45
Ridiculousness 17, Ep. 20
10.8.21
21:10
Ridiculousness 17, Ep. 30
10.8.21
21:35
Ridiculousness 17, Ep. 31
11.8.21
00:15
Ridiculousness 11, Ep. 22
11.8.21
00:35
Ridiculousness 11, Ep. 34
11.8.21
02:30
Ridiculousness 14, Ep. 6
11.8.21
02:50
Ridiculousness 14, Ep. 7
11.8.21
16:25
Ridiculousness 14, Ep. 2
11.8.21
16:45
Ridiculousness 14, Ep. 3
11.8.21
17:10
Ridiculousness 14, Ep. 6
11.8.21
17:30
Ridiculousness 14, Ep. 10
11.8.21
20:45
Ridiculousness 17, Ep. 32
11.8.21
21:10
Ridiculousness 17, Ep. 35
REKOMANDIMET
 • Dva i pol muškarca (2003)

  Sot
  image
  The Harper brothers Charlie and Alan are almost opposites but form a great team. They have little in common except their dislike for their mundane, maternally...
 • Promjena igre (2015)

  Sot
  image
  A live-action sitcom about two 12-year-old girls who start a multi-million-dollar gaming company and take on rap superstar Double G as a business partner. As part...
 • The Middle (2009)

  Sot
  image
  Following a woman named Frankie, and her boisterous family, the Hecks. Her husband, Mike, her daughter, Sue, and her two sons, Axl, and Brick go on what you might...
 • The Mick (2017)

  Sot
  image
  The Mick centers on Mackenzie "Mickey" Murphy (Olson), a hard-living, foul-mouthed, cigarette-smoking woman who moves to affluent Greenwich, CT to raise the...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.