Pepa është një derrkuce e këndshme, që jeton me mamin, babin dhe vëllanë Xhorxh. Pepës i pëlqen të luajë, të vishet bukur, të bëjë shëtitje dhe të hidhet në pellgje me baltë. Aventurat e saj përfundojnë gjithmonë me të qeshura pafund.

Transmetimet në kanale:

Tring Tring  HTV3  SLO1  SUPER RTL  Tring Kids  

Ishte në kanal:

Pikaboo  Nickelodeon  

Episodi vijues:

Sot
07:48
Derrkucja Pepa
Sot
08:09
Derrkucja Pepa 4, Ep. 14 ®
Sot
09:05
Derrkucja Pepa 4 ®
Sot
11:35
Derrkucja Pepa 4, Ep. 14 ®
Sot
15:15
Derrkucja Pepa
Sot
22:55
Derrkucja Pepa
Nesër
06:45
Derrkucja Pepa
Nesër
07:45
Derrkucja Pepa
Nesër
07:48
Derrkucja Pepa
Nesër
07:52
Derrkucja Pepa 4, Ep. 15 ®
Nesër
11:01
Derrkucja Pepa 4, Ep. 15 ®
Nesër
15:15
Derrkucja Pepa
Nesër
17:28
Derrkucja Pepa
Nesër
22:55
Derrkucja Pepa
e martë
06:45
Derrkucja Pepa
e martë
07:45
Derrkucja Pepa
e martë
07:53
Derrkucja Pepa 4, Ep. 16 ®
e martë
11:01
Derrkucja Pepa 4, Ep. 16 ®
e mërkurë
06:45
Derrkucja Pepa
e mërkurë
07:45
Derrkucja Pepa
e mërkurë
07:53
Derrkucja Pepa 4, Ep. 17 ®
e mërkurë
11:01
Derrkucja Pepa 4, Ep. 17 ®
e enjte
06:45
Derrkucja Pepa
e enjte
07:45
Derrkucja Pepa
e enjte
07:59
Derrkucja Pepa 4, Ep. 18 ®
e enjte
11:02
Derrkucja Pepa 4, Ep. 18 ®
31.3.23
06:45
Derrkucja Pepa
31.3.23
07:59
Derrkucja Pepa 4, Ep. 19 ®
31.3.23
11:01
Derrkucja Pepa 4, Ep. 19 ®
1.4.23
07:35
Derrkucja Pepa 5 ®
1.4.23
07:40
Derrkucja Pepa 5 ®
1.4.23
08:00
Derrkucja Pepa 4, Ep. 20 ®
1.4.23
11:34
Derrkucja Pepa 4, Ep. 20 ®
2.4.23
08:18
Derrkucja Pepa 4, Ep. 21 ®
2.4.23
09:00
Derrkucja Pepa 4 ®
2.4.23
11:31
Derrkucja Pepa 4, Ep. 21 ®
3.4.23
08:00
Derrkucja Pepa 4, Ep. 22 ®
3.4.23
11:02
Derrkucja Pepa 4, Ep. 22 ®
4.4.23
08:00
Derrkucja Pepa 4, Ep. 23 ®
4.4.23
11:01
Derrkucja Pepa 4, Ep. 23 ®
5.4.23
08:00
Derrkucja Pepa 4, Ep. 24 ®
5.4.23
11:03
Derrkucja Pepa 4, Ep. 24 ®
6.4.23
07:59
Derrkucja Pepa 4, Ep. 25 ®
6.4.23
11:02
Derrkucja Pepa 4, Ep. 25 ®
7.4.23
07:59
Derrkucja Pepa 4, Ep. 26 ®
7.4.23
11:01
Derrkucja Pepa 4, Ep. 26 ®
8.4.23
08:00
Derrkucja Pepa 5, Ep. 1 ®
8.4.23
11:34
Derrkucja Pepa 5, Ep. 1 ®
REKOMANDIMET
 • Wild Kratts (2010)

  image
  Chris and Martin Kratt are brothers who explore the wild throughout the world to learn more about animals and share conservation information. They have three...
 • We Bare Bears (2014)

  image
  Three brother bears awkwardly attempt to find their place in civilized society, whether they're looking for food, trying to make human friends, or scheming to...
 • The Garfield Show (2008)

  image
  A pussycat lives in a middle town where Jon Arbuckle lives. Garfield goes on adventure and explores the difference of good and bad.
 • Patrulla e putrave (2013)

  image
  Ryder leads a team of rescue pups (Marshall, Rubble, Chase, Rocky, Zuma and Skye) who save their town from everyday emergencies, whether it's finding missing...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.