Transmetimet në kanale:

TTV  

Episodi vijues:

Sot
08:35
Gogglebox. Przed telewizorem 13, Ep. 12
Sot
10:05
Gogglebox. Przed telewizorem 16, Ep. 12
Sot
14:40
Gogglebox. Przed telewizorem 15, Ep. 6
Sot
16:00
Gogglebox. Przed telewizorem 16, Ep. 11
Sot
21:00
Gogglebox. Przed telewizorem 15, Ep. 6
Nesër
10:55
Gogglebox. Przed telewizorem 13, Ep. 14
Nesër
20:35
Gogglebox. Przed telewizorem 13, Ep. 16
Nesër
22:00
Gogglebox. Przed telewizorem 15, Ep. 2
Nesër
23:00
Gogglebox. Przed telewizorem 12, Ep. 15
e martë
10:55
Gogglebox. Przed telewizorem 13, Ep. 15
e martë
20:35
Gogglebox. Przed telewizorem 13, Ep. 17
e martë
22:35
Gogglebox. Przed telewizorem 16, Ep. 14
e mërkurë
10:55
Gogglebox. Przed telewizorem 12, Ep. 15
e mërkurë
20:35
Gogglebox. Przed telewizorem 13, Ep. 18
e mërkurë
22:35
Gogglebox. Przed telewizorem 12, Ep. 8
e enjte
10:55
Gogglebox. Przed telewizorem 13, Ep. 16
7.7.22
20:35
Gogglebox. Przed telewizorem 13, Ep. 19
7.7.22
22:30
Gogglebox. Przed telewizorem 12, Ep. 16
7.7.22
23:30
Gogglebox. Przed telewizorem 15, Ep. 6
8.7.22
10:55
Gogglebox. Przed telewizorem 13, Ep. 17
8.7.22
20:35
Gogglebox. Przed telewizorem 13, Ep. 20
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.