The Big Leap është drama e një grupi personazhesh të ndryshëm, të pafat, që përpiqen të ndryshojnë jetën e tyre duke marrë pjesë në një konkurs kërcimi.

Transmetimet në kanale:

FOX Life  

Episodi vijues:

18.10.23
01:05
The Big Leap 1, Ep. 1
18.10.23
08:25
The Big Leap 1, Ep. 1
19.10.23
01:05
The Big Leap 1, Ep. 2
19.10.23
08:25
The Big Leap 1, Ep. 2
20.10.23
00:45
The Big Leap 1, Ep. 3
20.10.23
08:25
The Big Leap 1, Ep. 3
21.10.23
01:25
The Big Leap 1, Ep. 4
23.10.23
08:25
The Big Leap 1, Ep. 4
24.10.23
00:45
The Big Leap 1, Ep. 5
24.10.23
08:25
The Big Leap 1, Ep. 5
25.10.23
01:00
The Big Leap 1, Ep. 6
25.10.23
08:25
The Big Leap 1, Ep. 6
e enjte, 26 tetor 2023
01:00
The Big Leap 1, Ep. 7
e enjte, 26 tetor 2023
08:25
The Big Leap 1, Ep. 7
e premte, 27 tetor 2023
00:45
The Big Leap 1, Ep. 8
e premte, 27 tetor 2023
08:25
The Big Leap 1, Ep. 8
e shtunë, 28 tetor 2023
01:05
The Big Leap 1, Ep. 9
e hënë, 30 tetor 2023
08:25
The Big Leap 1, Ep. 9
e martë, 31 tetor 2023
00:45
The Big Leap 1, Ep. 10
e martë, 31 tetor 2023
08:25
The Big Leap 1, Ep. 10
e mërkurë, 1 nëntor 2023
01:05
The Big Leap 1, Ep. 11

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.