Award-winning documentary films produced to enlighten future generations about the personal stories of the WWII generations.

Transmetimet në kanale:

DocuBox  

Episodi vijues:

Sot
10:30
WWII DOCUMENTARY FILMS : UNCLE JACK THE MANHATTAN PROJECT AND BEYOND, Ep. 14
Sot
05:00
WWII DOCUMENTARY FILMS EP. 04: MAGGIE’S WAR A TRUE STORY OF COURAGE, LEADERSHIP AND VALOR IN WORLD WAR 2
e premte
10:00
WWII DOCUMENTARY FILMS : DOOLITTLE’S RAIDERS A FINAL TOAST, Ep. 12
8.10.23
14:30
WWII DOCUMENTARY FILMS - ABOVE AND BEYOND THE INCREDIBLE ESCAPE OF JEWISH-AMERICAN B-17 PILOTS FROM NAZI-OCCUPIED EUROPE IN WWII
9.10.23
21:30
WWII DOCUMENTARY FILMS : REMEMBER PEARL HARBOR NARRATED BY TOM SELLECK, Ep. 15
11.10.23
10:00
WWII DOCUMENTARY FILMS - WORLD WAR II SAVING THE REALITY
12.10.23
06:00
WWII DOCUMENTARY FILMS - WORLD WAR II SAVING THE REALITY
14.10.23
06:00
WWII DOCUMENTARY FILMS - DAY OF DAYS JUNE 6, 1944 AMERICAN SOLDIER'S REMEMBER D-DAY
19.10.23
04:00
WWII DOCUMENTARY FILMS 05 A PROMISE TO MY FATHER ONE SURVIVOR'S JOURNEY THROUGH THE HOLOCAUST
23.10.23
04:00
WWII DOCUMENTARY FILMS - NAVY HEROES OF NORMANDY
24.10.23
02:00
WWII DOCUMENTARY FILMS : THE GREATEST STORY OF THE WAR IN THE PACIFIC, Ep. 16
24.10.23
23:00
WWII DOCUMENTARY FILMS - OMAHA BEACH HONOR AND SACRIFICE
25.10.23
13:00
WWII DOCUMENTARY FILMS - WAR JOURNAL THE INCREDIBLE WORLD WAR II ESCAPE OF MAJOR DAMON “ROCKY” GAUSE
26.10.23
02:00
WWII DOCUMENTARY FILMS : WAR JOURNAL THE INCREDIBLE WORLD WAR II ESCAPE OF MAJOR DAMON, Ep. 13
27.10.23
10:00
WWII DOCUMENTARY FILMS : THE AMERICAN ST. NICK THE TRUE STORY OF AMERICAN GIS, Ep. 11
30.10.23
10:30
WWII DOCUMENTARY FILMS : UNCLE JACK THE MANHATTAN PROJECT AND BEYOND, Ep. 14
31.10.23
05:00
WWII DOCUMENTARY FILMS EP. 04: MAGGIE’S WAR A TRUE STORY OF COURAGE, LEADERSHIP AND VALOR IN WORLD WAR 2
REKOMANDIMET
 • Historia e ndaluar (2013)

  image
  Xhemi Thikston përpiqet të zbulojë të vërtetën mbi disa mistere të historisë, mbi relikte të lashta, thesare të fshehura, teori komplotesh dhe qytetërime të zhdukura
 • Kureshtje të Natyrës (2013)

  image
  Natyra është e mbushur me krijesa që kanë forma të jashtëzakonshme, por si është e mundur që forma e disave prej tyre u ka dhënë një avantazh? Në këtë cikël, do...
 • 8 Ditët Vendimtare të Romës (2017)

  image
  Historian Bettany Hughes selects eight pivotal days that defined the Roman Empire and its establishment as the world's first superpower.
 • Universi (2007)

  image
  This educational show explores many scientific questions and topics about the universe (Big Bang, the Sun, the planets, black holes, other galaxies, astrobiology...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.