The series tells the story of Patrick Sumner, a disgraced ex-army surgeon who signs up as ship's doctor on a whaling expedition to the Arctic. On board he meets the harpooner Henry Drax, a mindless killer who appears more animal than human.
Set in the U.K. and in the Arctic wasteland in the late 1850s, THE NORTH WATER tells the story of Patrick Sumner (Jack O'Connell), a disgraced ex-army surgeon who signs up as ship's doctor on a whaling expedition to the Arctic. On board he meets the harpooner Henry Drax (Colin Farrell), a brutish killer whose amorality has been shaped to fit the harshness of his world. Hoping to escape the horrors of his past, Sumner finds himself in a male-dominated world, on an ill-fated journey with a murderous psychopath. In search of redemption, his story becomes a harsh struggle for survival in the Arctic wasteland.

Ishte në kanal:

HBO3  HBO2  HBO  

REKOMANDIMET
 • Secrets of Sulphur Springs (2021)

  image
  Griffin transferohet në një qytet të vogël, bashkë me familjen. Ata zbulojnë se vendi ku ata do të qëndrojnë, është i përndjekur nga shpirtrat. Tani Griffin...
 • The Tower (2021)

  image
  DS Sarah Collins and her colleague, DC Steve Bradshaw, investigate the deaths of long-serving police officer, PC Hadley Matthews, and a 15-year-old Libyan...
 • Dr. House (2004)

  image
  Dr. Gregori Hauz, një mjek rebel sjellja e të cilit shkon në kufijte e shoqërores, sfidohet nga të panjohurat mjekesore përpara të cilave mjeket e tjere dorezohen.
 • Doktor Hu (2005)

  image
  The continuing adventures of The Doctor, an alien time traveler - a Time Lord - from Gallifrey. Together with his companions they travel through time and space in...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.