British adventurer Ben Fogle visits utterly desolate places in different outward parts of the world where men, alone or with a family, forsake most modern comforts and almost any social life, for different motives. Ben spends a week with each, experiencing the hardships, challenges and rewards of a life in sync and constantly challenged by nature, largely dependent on one's own abilities.

Transmetimet në kanale:

BBC Earth  

Ishte në kanal:

Viasat Explore  

Episodi vijues:

Sot
10:55
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 5
Sot
16:20
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 6
Nesër
10:15
Ben Fogle: New Lives in the Wild 4, Ep. 3
Nesër
15:05
Ben Fogle: New Lives in the Wild 4, Ep. 3
Nesër
20:15
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 1
Nesër
02:05
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 1
e diel
09:45
Ben Fogle: New Lives in the Wild 4, Ep. 4
e diel
14:45
Ben Fogle: New Lives in the Wild 4, Ep. 4
e diel
19:50
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 2
e hënë
01:40
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 2
e hënë
06:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 6
e hënë
11:05
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 6
e hënë
16:30
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 7
e martë
06:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 7
e martë
11:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 7
e martë
16:25
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 8
28.2.24
06:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 8
28.2.24
11:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 8
28.2.24
16:25
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 9
29.2.24
06:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 9
29.2.24
11:10
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 9
29.2.24
16:30
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 10
1.3.24
06:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 10
1.3.24
10:55
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 10
1.3.24
16:15
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 11
2.3.24
06:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 4, Ep. 5
2.3.24
10:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 4, Ep. 5
2.3.24
14:50
Ben Fogle: New Lives in the Wild 4, Ep. 5
2.3.24
20:10
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 3
3.3.24
01:50
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 3
3.3.24
06:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 4, Ep. 6
3.3.24
10:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 4, Ep. 6
3.3.24
14:50
Ben Fogle: New Lives in the Wild 4, Ep. 6
3.3.24
19:50
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 4
4.3.24
01:40
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 4
4.3.24
06:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 11
4.3.24
11:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 11
4.3.24
16:25
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 12
5.3.24
06:25
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 12
5.3.24
11:25
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 12
5.3.24
16:30
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 1
6.3.24
06:25
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 1
6.3.24
10:55
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 1
6.3.24
16:25
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 2
7.3.24
06:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 2
7.3.24
11:05
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 2
7.3.24
16:30
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 3
8.3.24
10:45
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 3
8.3.24
16:15
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 4
9.3.24
06:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 4, Ep. 7
9.3.24
10:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 4, Ep. 7
9.3.24
14:50
Ben Fogle: New Lives in the Wild 4, Ep. 7
9.3.24
20:15
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 5
10.3.24
01:50
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 5
10.3.24
09:55
Ben Fogle: New Lives in the Wild 4, Ep. 8
10.3.24
14:50
Ben Fogle: New Lives in the Wild 4, Ep. 8
10.3.24
19:50
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 6
11.3.24
01:35
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 6
11.3.24
06:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 4
11.3.24
11:05
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 4
11.3.24
16:35
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 5
12.3.24
06:25
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 5
12.3.24
11:20
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 5
12.3.24
16:40
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 6
13.3.24
06:25
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 6
13.3.24
11:20
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 6
13.3.24
16:35
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 7
14.3.24
06:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 7
14.3.24
11:15
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 7
14.3.24
16:35
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 8
15.3.24
06:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 8
15.3.24
11:15
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 8
15.3.24
16:35
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 9
16.3.24
09:55
Ben Fogle: New Lives in the Wild 9, Ep. 1
16.3.24
14:50
Ben Fogle: New Lives in the Wild 9, Ep. 1
16.3.24
20:15
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 8
17.3.24
01:40
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 8
17.3.24
09:55
Ben Fogle: New Lives in the Wild 9, Ep. 2
17.3.24
14:55
Ben Fogle: New Lives in the Wild 9, Ep. 2
17.3.24
19:50
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 9
18.3.24
01:35
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 9
18.3.24
06:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 9
18.3.24
11:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 9
18.3.24
16:25
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 10
19.3.24
06:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 10
19.3.24
11:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 8, Ep. 10
19.3.24
16:25
Ben Fogle: New Lives in the Wild 9, Ep. 1
20.3.24
06:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 9, Ep. 1
20.3.24
10:40
Ben Fogle: New Lives in the Wild 9, Ep. 1
20.3.24
16:15
Ben Fogle: New Lives in the Wild 9, Ep. 2
21.3.24
06:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 9, Ep. 2
21.3.24
10:40
Ben Fogle: New Lives in the Wild 9, Ep. 2
21.3.24
16:15
Ben Fogle: New Lives in the Wild 9, Ep. 3
22.3.24
06:00
Ben Fogle: New Lives in the Wild 9, Ep. 3
22.3.24
10:40
Ben Fogle: New Lives in the Wild 9, Ep. 3
22.3.24
16:25
Ben Fogle: New Lives in the Wild 9, Ep. 4
23.3.24
09:55
Ben Fogle: New Lives in the Wild 9, Ep. 3
23.3.24
14:50
Ben Fogle: New Lives in the Wild 9, Ep. 3
23.3.24
20:15
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 9
24.3.24
01:40
Ben Fogle: New Lives in the Wild 7, Ep. 9
REKOMANDIMET
 • How Stuff Works (2008)

  image
  HowStuffWorks is about the stuff that makes the world go 'round. It's truly incredible to see the ingenious lengths people go to in order to extract rubber and...
 • Crikey! It's the Irwins (2018)

  image
  The Irwin family share their wildlife adventures from around the world.Pas zjarreve historike që godasin Australinë, Irwins garojnë për të shpëtuar sa më shumë...
 • Të maskuar në natyrë (2017)

  image
  30 kamera spiune animatronike, që ngjajnë si kafshë të vërteta, do të spiunojnë dhe do të zbulojnë a kanë kafshët emocione dhe si pasojë e tyre, sjellje të...
 • Gjuetia (2015)

  image
  Përleshjet midis grabitqarëve dhe preve janë ngjarjet më dramatike në natyrë. Sfida më e vështirë zbulon gamën e jashtëzakonshme të teknikave që grabitqarët...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.