RENE BITORAJAC

Aktor:

 1. ...
  Targo
 2. ...
  Adam
 3. 4. See You (1995), Film
  ...
  Kruno
 4. ...
  Vojnik Albanac
 5. ...
  Inspektor
 6. ...
  Asistent redatelja
 7. ...
  Hrvatski policajac #1
 8. 9. Garcia (1999), Film
 9. 10. Madonna (1999), Film
  ...
  Stolarski radnik
 10. ...
  Zapovjednik
 11. ...
  Nino
 12. 13. 24 Hours (2002), Film
  ...
  Maki
 13. 14. Witnesses (2003), Film
  ...
  Albanac
 14. ...
  Dr. Veljko Kunić
 15. ...
  Robi
 16. 18. Premijer (2007), Seriale
  ...
  Hrvatski premijer
 17. ...
  Dr. Veljko Zec
 18. ...
  Mileta
 19. ...
  Krpa
 20. 22. Supertalent (2009), Seriale
  ...
  Self - Host
 21. ...
  Danko Babić
 22. ...
  Gru
 23. ...
  Self - Host
 24. ...
  Crveni
 25. 27. ZG80 (2016), Film
  ...
  Krpa
 26. ...
  Budimir Corovic
 27. ...
  DJ Mrkva
 28. 30. General (2019), Film
  ...
  Instruktor
 29. 31. General (2019), Seriale
  ...
  Instruktor
 30. ...
  Oleg
 31. 33. Metropolitanci (2022), Seriale
  ...
  Petar Galic

Zeri:

 1. ...
  Sindrom
 2. ...
  Gru

Skenaristi:

Hosti:

 1. ...
  Self - Host

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.