LUCA ZINGARETTI

Aktor:

 1. ...
  Policeman talking on the radio
 2. ...
  Molon
 3. ...
  Cosimo Quorli
 4. ...
  Tonino
 5. ...
  Edoardo Quaratesi
 6. ...
  Gino Migliori
 7. 8. Rewind (1998), Film
 8. ...
  Commissario Salvo Montalbano
 9. ...
  Commissario Salvo Montalbano
 10. 11. Jesus (1999), Seriale
  ...
  Peter
 11. ...
  Commissario Salvo Montalbano
 12. ...
  Giorgio Perlasca
 13. ...
  Loris
 14. ...
  Padre Giuseppe "Pino" Puglisi
 15. 17. Cefalonia (2005), Film
  ...
  Saverio Blasco
 16. ...
  Commissario Salvo Montalbano
 17. ...
  Commissario Salvo Montalbano
 18. ...
  Ugo
 19. ...
  Mario Nastri
 20. ...
  Osvaldo Valenti
 21. ...
  Bollino
 22. 24. Ne besuam (2010), Film
  ...
  Francesco Crispi
 23. 25. Jeta jone (2010), Film
  ...
  Ari
 24. ...
  Antonio
 25. ...
  Commissario Salvo Montalbano
 26. ...
  Antonio
 27. ...
  Général
 28. ...
  Avv. Malaffano
 29. ...
  Carlo
 30. ...
  Adriano Olivetti
 31. ...
  Commissario Salvo Montalbano
 32. ...
  Commissario Salvo Montalbano
 33. ...
  Adriano Olivetti
 34. ...
  Le producteur
 35. 38. Perez. (2014), Film
 36. ...
  Marco
 37. ...
  Self
 38. ...
  Alberto Lenzi
 39. ...
  Giacomo
 40. ...
  Commissario Salvo Montalbano
 41. ...
  Commissario Salvo Montalbano
 42. ...
  Armando
 43. 46. Boys Cry (2018), Film
  ...
  Angelo
 44. ...
  Giacomo Bruno
 45. ...
  Ruggero Lipari
 46. 49. 1994 (2019), Seriale
  ...
  Paolo Mieli
 47. ...
  Giovanni Leone
 48. ...
  Self
 49. 52. Darka e Miqve (2021), Seriale
  ...
  Luca Zingaretti
 50. 53. Il re (2022), Seriale
  ...
  Bruno Testori

Narratori:

Regjia:

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.