Cameron Mitchell

actor

Ditëlindje: 1918

Vdiq: 1994

Aktor:

 1. ...
  Ens. George Cross
 2. ...
  Steve Abbott
 3. ...
  George Vird
 4. ...
  Konah
 5. ...
  Marius
 6. ...
  Tom Brookman
 7. ...
  Mitch Hardin
 8. ...
  Joe Vosdek
 9. ...
  Luke Daly
 10. ...
  Clint Allison
 11. ...
  Johnny Alderman
 12. ...
  Griff
 13. ...
  Julius Caesar
 14. ...
  Cesare Borgia
 15. ...
  Minnesota Clay
 16. ...
  Vern
 17. ...
  Rurik / Helmut
 18. 18. Hombre (1967), Film
  ...
  Braden
 19. ...
  Consul Aulus Sessina
 20. ...
  Deshay
 21. ...
  Butt Cutt Cates
 22. ...
  Quartz Willinger
 23. 23. Obešen (1974), Film
  ...
  Lew Halleck
 24. 24. The Swarm (1978), Film
  ...
  Gen. Thompson
 25. 25. The Demon (1979), Film
  ...
  Col. Bill Carson
 26. ...
  Hunter
 27. 27. The Tomb (1986), Film
  ...
  Dr. Howard Phillips
 28. ...
  Sen. Adam Hansen
 29. ...
  Sheriff Williams
 30. ...
  Zimmer

Zeri:

 1. 1. The Robe (1953), Film
  ...
  Jesus Christ

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.