Francis X. McCarthy

actor

Ditëlindje: 1942

Aktor:

 1. ...
  Toyota Man
 2. ...
  The Bartender
 3. ...
  Press
 4. ...
  Waiter
 5. ...
  Olsen
 6. ...
  Lonnegan's Thug
 7. ...
  Hal
 8. ...
  Mr. Carlson
 9. ...
  Hanna
 10. ...
  Principal Kelban
 11. 11. 21 Jump Street (1987), Seriale
  ...
  Captain Briody
 12. ...
  Capt. Warner
 13. 13. Downtown (1990), Film
  ...
  Inspector Ben Glass
 14. 14. Ludi Džo (1993), Film
  ...
  Cordoba
 15. 15. Greedy (1994), Film
  ...
  Daniel Sr.
 16. ...
  Havel
 17. ...
  Sterling Justice
 18. 18. The Relic (1997), Film
  ...
  Mr. Blaisedale
 19. ...
  Parker
 20. ...
  Deputy Director Powell
 21. ...
  Senator Hollaway
 22. ...
  Bank Manager
 23. ...
  Clay McClaren
 24. ...
  Brad Bradford
 25. ...
  William Remke
 26. ...
  Jim Kossler (as Francis-Xavier McCarthy)
 27. ...
  George Callahan
 28. ...
  Chasen Boggs
 29. ...
  Al Roberts
 30. ...
  Patrick Henahan
 31. ...
  Al Roberts
 32. 33. Race to Mars (2007), Seriale
  ...
  Glenn Hartwell
 33. ...
  George Weinmark
 34. ...
  Mike Cutler
 35. ...
  Minister
 36. ...
  Tom Whitman - age 70
 37. ...
  William Danville
 38. 39. Motive (2013), Seriale
  ...
  Henry Guenther
 39. ...
  Boots
 40. ...
  Grandpa James
 41. ...
  Judge Daugherty

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.