David Gant

actor

Aktor:

 1. 1. Firefox (1982), Film
  ...
  KGB Official
 2. ...
  Restaurant Manager
 3. ...
  Mr Seymour
 4. ...
  Chiffinch
 5. ...
  Mr. Brocklehurst
 6. ...
  Conductor (Oxford)
 7. ...
  The Duke of Bedford
 8. ...
  Old Priest
 9. ...
  Auctioneer
 10. ...
  Professor Philips
 11. ...
  Mohamed Aziz
 12. ...
  Superintendent Maddox
 13. ...
  Walker
 14. ...
  Dr. Willard
 15. ...
  Klausener
 16. 16. Bela (2013), Film
  ...
  Zoffany
 17. ...
  Mick
 18. ...
  Caleb
 19. ...
  The Oracle

Zeri:

 1. ...
  Iedolas Aldercapt

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.