Akira Kurosawa

actor

Ditëlindje: 1910

Vdiq: 1998

Aktor:

 1. ...
  Himself
 2. ...
  Self - Interviewee / Réalisateur (archive footage)
 3. ...
  Self - Interviewee / Réalisateur (archive footage)

Regjia:

 1. 1. Horse (1941), Film
 2. 11. Rashomon (1950), Film
 3. 12. Scandal (1950), Film
 4. 13. The Idiot (1951), Film
 5. 14. Ikiru (1952), Film
 6. 19. Yojimbo (1961), Film
 7. 20. Red Beard (1965), Film
 8. ...
  (some Japanese sequences) (uncredited)
 9. 23. Kagemusha (1980), Film
 10. 24. Ran (1985), Film
 11. 25. Dreams (1990), Film

Skenaristi:

 1. ...
  (writer)
 2. ...
  (screenplay)
 3. ...
  (writer)
 4. ...
  (writer)
 5. 10. Rashomon (1950), Film
  ...
  (screenplay)
 6. 11. Scandal (1950), Film
 7. 12. The Idiot (1951), Film
 8. 13. Ikiru (1952), Film
 9. ...
  (story)
 10. ...
  (screenplay)
 11. ...
  (screenplay
 12. 19. Yojimbo (1961), Film
  ...
  (story)
 13. ...
  (screenplay "Rashomon")
 14. ...
  (screenplay "Yojimbo") (uncredited)
 15. ...
  (Japanese sequences) (uncredited)
 16. 24. Kagemusha (1980), Film
 17. ...
  (based on a screenplay by)
 18. 26. Ran (1985), Film
  ...
  (screenplay)
 19. 27. Dreams (1990), Film
 20. ...
  (story)
 21. ...
  (based on the screenplay by)

Regjisori:

 1. ...
  associate producer
 2. 4. Yojimbo (1961), Film
 3. ...
  executive producer / producer

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.