Aktor:

 1. ...
  Arnau
 2. 2. Mighty Med (2013), Seriale
  ...
  Benny
 3. 3. Betas (2013), Seriale
 4. ...
  Store Clerk
 5. ...
  Mr. Rooney
 6. 6. Blunt Talk (2015), Seriale
  ...
  Martin
 7. ...
  Marshall
 8. 8. Dedpull (2016), Film
  ...
  Dopinder
 9. ...
  Bennie
 10. ...
  Nate
 11. ...
  Convenience Store Clerk
 12. ...
  Raviv
 13. ...
  Dave
 14. ...
  Kevin
 15. ...
  Kevin
 16. 16. Room 104 (2017), Seriale
  ...
  Anish
 17. 18. Dedpull 2 (2018), Film
  ...
  Dopinder
 18. ...
  Mourad
 19. ...
  Hall Monitor Andy
 20. ...
  Jack
 21. ...
  Freddie
 22. ...
  Tony
 23. ...
  Lord Vexler
 24. ...
  Josh Tinker
 25. ...
  Ahmed
 26. 28. 7 Days (2021), Film
  ...
  Ravi
 27. ...
  Mr. Rishi Singal
 28. ...
  Kevin
 29. ...
  Dominic

Skenaristi:

 1. 1. 7 Days (2021), Film

Zeri:

 1. ...
  Riff
 2. ...
  Manjeet
 3. ...
  Riff
 4. ...
  Caspian

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.