Eva Bourne

actor

Vendi: Canada

Gjinia: F

Biografi
Eva Bourne grew up in the East Kootenays of British Columbia in the town of Creston. Eva's creativity was consistently encouraged by a loving mother and father of eccentric nature. Eva moved to Cranbrook B.C. after high school and began a Dental Assisting program, though she quickly realized her passion was elsewhere. She daringly made the decision to drop out and to move to Vancouver to study acting.

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.