Nancy Travis

Ditëlindje: 1961

Aktor:

 1. 1. Body Language, Film
  ...
  Atty. Theresa Janice 'T.J.' Harlow
 2. 2. Harem (1986), Film
  ...
  Jessica Grey
 3. ...
  Sylvia
 4. ...
  Karen Lutnick
 5. ...
  Sylvia
 6. ...
  Riva
 7. ...
  Kathleen Avilla
 8. ...
  Corinne Landreaux
 9. ...
  Joan Barry
 10. ...
  Harriet Michaels
 11. ...
  Rita Baker
 12. 12. Greedy (1994), Film
  ...
  Robin
 13. 13. Fluke (1995), Film
  ...
  Carol Johnson
 14. ...
  Lucille
 15. 15. Bogus (1996), Film
  ...
  Lorraine Franklin
 16. 16. Becker (1998), seriale
  ...
  Chris Connor
 17. ...
  Carol
 18. ...
  Jennifer 'Jenny' Pryce
 19. ...
  Lydia Rodman
 20. ...
  Cat
 21. ...
  April Brenner
 22. ...
  Robbie
 23. ...
  Trish Fahey
 24. ...
  Lorraine Dougan
 25. ...
  Vanessa Baxter
 26. 26. Squatters (2014), Film
  ...
  Carol Johnson
 27. ...
  Mrs. Koll
 28. ...
  Mona
 29. 29. Mr. Mercedes (2017), seriale
  ...
  Donna Hodges
 30. ...
  Helen Cooper (voice)
 31. 32. Ride (2023), seriale
  ...
  Isabel McMurray
 32. ...
  Barbara

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.