George A. Romero

Ditëlindje: 1940

Vdiq: 2017

Aktor:

 1. ...
  Washington Reporter
 2. ...
  Extra at Dance / High School Infirmary
 3. ...
  Irate Bumper Car Driver Who Gets Rear-Ended
 4. 4. Martin (1977), Film
  ...
  Father Howard
 5. ...
  TV Director / Nick - Biker in Santa Claus Suit
 6. ...
  Zombie with Scarf
 7. ...
  Self
 8. ...
  Police Chief Arthur Katz
 9. ...
  Self
 10. ...
  Self
 11. ...
  Self - Director, Producer (In Memoriam) (archive f
 12. ...
  Self (archive footage)

Regjia:

 1. ...
  (directed by)
 2. 6. Martin (1977), Film
 3. 14. Bruiser (2000), Film

Skenaristi:

 1. ...
  (screenplay by)
 2. ...
  (written by)
 3. ...
  (screenplay)
 4. 4. Martin (1977), Film
  ...
  (written by)
 5. ...
  (teleplay)
 6. ...
  (screenplay)
 7. ...
  (screenplay)
 8. ...
  (earlier screenplay)
 9. ...
  (screenplay by)
 10. ...
  (screenplay)
 11. 14. Bruiser (2000), Film
 12. ...
  (1978 screenplay)
 13. ...
  (1968 screenplay)
 14. ...
  (short story "Passion and Extasy")
 15. ...
  (motion picture "Day of the Dead")
 16. ...
  (1973 motion picture "The Crazies")
 17. ...
  (based on the motion picture "Day of the Dead" by)
 18. ...
  (story by)
 19. ...
  (based on 'The Day of the Dead' movie by)

Regjisori:

 1. ...
  executive producer
 2. ...
  executive producer
 3. ...
  executive producer
 4. ...
  executive producer

Zeri:

 1. ...
  Puppeteer

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.