Chazz Palminteri

actor

Photo: © CineStar TV Channels Copyright

Ditëlindje: 1952

Aktor:

 1. 1. Oskar (1991), Film
  ...
  Connie
 2. ...
  Lyle Corrente
 3. ...
  Tony
 4. ...
  Sonny
 5. ...
  Cheech
 6. ...
  Dave Kujan
 7. ...
  Lt. John Pirelli
 8. 8. Jade (1995), Film
  ...
  Matt Gavin
 9. ...
  Ricky
 10. ...
  Guy Baran
 11. ...
  Elleroy Coolidge
 12. 12. Faithful (1996), Film
  ...
  Tony
 13. ...
  Lt. Laine Devon
 14. ...
  Phil
 15. ...
  Primo Sidone
 16. 16. Falcone (1999), Film
  ...
  Giovanni Falcone
 17. ...
  Eddie Dugan
 18. ...
  Paul Castellano
 19. ...
  King
 20. ...
  Joe
 21. 21. Noeli (2004), Film
  ...
  Arizona
 22. 22. Animal (2005), Film
  ...
  Kassada
 23. ...
  Frank
 24. ...
  Tweat
 25. ...
  Walken
 26. ...
  Monty
 27. ...
  Detective Rydell
 28. 28. Dukët (2007), Film
  ...
  George
 29. ...
  Lee Maxwell
 30. ...
  Yonkers Joe
 31. ...
  Frank Rizzoli Sr.
 32. ...
  Self - Interviewee
 33. ...
  Geno Scarpacci
 34. ...
  Jerry / Dr. Tomman
 35. ...
  Angelo Bruno
 36. ...
  Joe Bonanno
 37. 37. Clover (2020), Film
  ...
  Tony

Regjia:

 1. 2. Noeli (2004), Film

Skenaristi:

 1. 2. Faithful (1996), Film
  ...
  (play)

Regjisori:

 1. 1. Dukët (2007), Film
  ...
  co-producer

Zeri:

 1. ...
  Smokey
 2. ...
  Buster
 3. ...
  Woolworth
 4. ...
  The Travel Agent

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.