Susannah York

actor

Ditëlindje: 1939

Vdiq: 2011

Aktor:

 1. ...
  Joss
 2. ...
  Sophie Western
 3. ...
  Grace Monckton
 4. ...
  Angel McGinnis
 5. ...
  Margaret
 6. ...
  Alice
 7. ...
  Section Officer Maggie Harvey
 8. ...
  Jane Eyre
 9. 9. Images (1972), Film
  ...
  Cathryn
 10. ...
  Stella
 11. 11. Gold (1974), Film
  ...
  Terry Steyner
 12. 12. The Maids (1975), Film
  ...
  Claire
 13. ...
  Julia Richardson
 14. 14. Superman (1978), Film
  ...
  Lara
 15. ...
  Julie
 16. 16. Shout (1978), Film
  ...
  Rachel Fielding
 17. ...
  Lara
 18. ...
  Jane Turner
 19. 19. Loophole (1981), Film
  ...
  Dinah Booker
 20. ...
  Lady Churchill
 21. ...
  Mrs. Cratchit
 22. ...
  Mrs. Narracombe
 23. ...
  Meg Dennison
 24. ...
  Queen Christina
 25. ...
  Tessa Harrington
 26. 26. Frenklin (2008), Film
  ...
  Margaret
 27. ...
  The Prioress

Skenaristi:

 1. 1. Images (1972), Film
  ...
  (novel)

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.