Jude Weng

actor

Regjia:

 1. 1. Party Down (2009), seriale
 2. 4. Blackish (2014), seriale
 3. 8. iZombie (2015), seriale
 4. 11. Dr. Ken (2015), seriale
 5. 13. The Good Place (2016), seriale
 6. 14. Crashing (2017), seriale
 7. 15. Ghosted (2017), seriale
 8. 16. Young Sheldon (2017), seriale
 9. 17. Camping (2018), seriale
 10. 18. Mixed-ish (2018), seriale
 11. 19. The Conners (2018), seriale
 12. 21. The Big Leap (2021), seriale
 13. 22. Call Me Kat (2021), seriale
 14. 23. Fantasy Island (2021), seriale
 15. 24. Home Economics (2021), seriale
 16. 25. Punky Brewster (2021), seriale
 17. 26. Ghosts (2021), seriale
 18. 28. Kenan (2021), seriale
 19. 29. Maggie (2022), seriale
 20. 30. Quantum Leap (2022), seriale
 21. 31. Lucky Hank (2023), seriale
 22. 32. Twisted Metal (2023), seriale

Skenaristi:

 1. 2. Buddy Games (2023), seriale
  ...
  (created by)

Regjisori:

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.