Katee Sackhoff

Vendi: United States

Gjinia: F

Ditëlindje: 1980-04-08

Biografi
Kathryn Ann "Katee" Sackhoff (born April 8, 1980) is an American actress known mainly for playing Captain Kara "Starbuck" Thrace on the Sci Fi Channel's television program Battlestar Galactica. In 2004 she was nominated for a Saturn Award in the "Best Supporting Actress in a Television Series" category for her work in the Battlestar Galactica miniseries. In May 2006, she won the Saturn Award for the same role. She starred in the eighth season of 24 as Dana Walsh. Description above from the Wikipedia article Katee Sackhoff, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.

Aktor:

 1. ...
  Karen Gotarus
 2. ...
  Jen
 3. ...
  Kara 'Starbuck' Thrace
 4. ...
  Kara 'Starbuck' Thrace
 5. ...
  Captain Kara 'Starbuck' Thrace
 6. ...
  Bitch Puddin'
 7. ...
  Captain Kara 'Starbuck' Thrace
 8. ...
  Sherry Clarke
 9. ...
  Sara Jacob
 10. ...
  Girl
 11. 11. Bionic Woman (2007), seriale
  ...
  Sarah Corvus
 12. ...
  Bo-Katan
 13. ...
  Suzanne
 14. 14. Longmire (2012), seriale
  ...
  Victoria 'Vic' Moretti
 15. ...
  Dahl
 16. ...
  Marie Russell
 17. ...
  Joyce
 18. ...
  Nikki Franklyn
 19. 19. Tell (2014), Film
  ...
  Beverly
 20. 20. Girl Flu. (2016), Film
  ...
  Jenny
 21. ...
  Jess
 22. ...
  Mackenzie 'Mack' Wilson
 23. 23. Another Life (2019), seriale
  ...
  Niko Breckinridge
 24. ...
  Bo-Katan Kryze
 25. ...
  Liz Darling
 26. ...
  Judy (voice)

Regjisori:

 1. ...
  co-producer
 2. ...
  executive producer

Zeri:

 1. ...
  Detective Essen
 2. ...
  Poison Ivy
 3. ...
  Poison Ivy

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.