Stefan Pleszczynski

actor

Regjia:

 1. 2. Supernatural (2005), Seriale
 2. 6. Flashpoint (2008), Seriale
 3. 9. Motive (2013), Seriale
 4. 10. The Flash (2014), Seriale
 5. 11. 19-2 (2014), Seriale
 6. 12. Killjoys (2015), Seriale
 7. 13. Supergirl (2015), Seriale
 8. 14. Aftermath (2016), Seriale
 9. 15. Frequency (2016), Seriale
 10. 16. Doom Patrol (2019), Seriale
 11. 17. Transplant (2020), Seriale

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.