PËRMBLEDHJE

Sophie runs Holly Lodge, a beautiful inn surrounded by snowy mountains, evergreen trees galore, and scenic views. There's a steady stream of regular patrons who visit the lodge every Christmas, but Sophie's behind on her mortgage payments, and a development company has taken an interest in the land. They send Evan to study the property, but before he makes his true intentions known to Sophie, the two start falling for each other.

Fotot

Christmas at Holly LodgeChristmas at Holly LodgeChristmas at Holly LodgeChristmas at Holly LodgeChristmas at Holly LodgeChristmas at Holly LodgeChristmas at Holly LodgeChristmas at Holly LodgeChristmas at Holly LodgeChristmas at Holly LodgeChristmas at Holly LodgeChristmas at Holly LodgeChristmas at Holly LodgeChristmas at Holly LodgeChristmas at Holly LodgeChristmas at Holly LodgeChristmas at Holly LodgeChristmas at Holly LodgeChristmas at Holly Lodge

Rishikime


Ska rishikime

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.