poster

Decoy

Decoy (1995)

Aksion | Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Kanada

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion
Vlerësimi: 4.5/10
Vlerësimi i përdoruesit: 4/10

PëRMBLEDHJE

Wellington je vrlo bogat i ciničan čovjek.Preko stanovitog Jennera nabavio je čip koji omogućuje konstruiranje kompjutora sa praktički ljudskom inteligencijom.Samo što je Wellington obavijestio poslovne ljude iz raznih zemalja da će početna cijena za čip biti 500 milijuna dolara,a već je skupina profesionalnih ubojica pobila pet ljudi iz njegovog osiguranja.To je bilo tek upozorenje.
Onaj tip Jenner, koji mu je nabavio čip, sad traži za to čudo tehnike 5o milijuna dolara,jer mu je Wellington platio mnogo manje. Ako Wellington ne plati njegova će kći biti oteta. Wellington unajmi snažnog Travisa, obučenog za sve vrste borbi, da čuva njegovu lijepu kći Dianu. Travis je već jednom radio za Wellingtona i skoro poginuo. Sad postavlja samo jedan uvjet-da s njim Dianu čuva i njegov prijatelj Baxter, bogati čudak sklon misticizmu i elektronici. Njih dvojica odvedu Dianu u neku brvnaru usred šume gdje ih napadne skupina plaćenih ubojica koje vodi vrlo okrutna djevojka. Travis i Baxter pobiju neke a onda skupa s Dianom bježe dalje.

Rishikime


Ska rishikime

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.