poster

RTS ordinacija: Istine i zablude o virusu korona

RTS ordinacija (2016)

Serbi

PëRMBLEDHJE

Nova doza korisnih informacija o zdravlju kroz nove tri teme očekuje vas u ovonedeljnoj RTS ordinaciji. Saznaćete kako je protekla borba poznatog muzičara sa viruom korona, biće razjašnjene i zablude o covid-u 19, a čućete i kako se rešavjau kožni problemi izazvani nošenjem zaštitnih maski.
U prvom delu emisije, "Korona", detalje svoje borbe protiv covid-a 19 otkriće muzičar i glumac Đorđe David. Govoriće o tome kako se lečio, šta mu je najteže palo, kao i kako je izgledao boravak u bolnici.
"Istine i zablude" u vezi sa virusom korona razjaniće doc. dr Ana Banko, virusolog sa Medicinksog fakulteta u Beogradu. Saznaćete da li je virus oslabio, kakva će biti efikasnost vakcine, koliko maske zaista štite, kada je "PCR" test negativan i još mnogo toga.
U "Ordinaciji" ćete saznati koje kožne probleme može izazvati dugotrajno nošenje maske. Prof. dr Danica Tiodorović, dermatovenerolog iz KC Niš, objasniće kako se mogu izbeći akne i ekcemi, ali i koje kreme pomažu ukoliko se ove promene već jave.

Fotot

RTS ordinacija: Istine i zablude o virusu koronaRTS ordinacija: Istine i zablude o virusu koronaRTS ordinacija: Istine i zablude o virusu koronaRTS ordinacija: Istine i zablude o virusu koronaRTS ordinacija: Istine i zablude o virusu koronaRTS ordinacija: Istine i zablude o virusu koronaRTS ordinacija: Istine i zablude o virusu koronaRTS ordinacija: Istine i zablude o virusu koronaRTS ordinacija: Istine i zablude o virusu koronaRTS ordinacija: Istine i zablude o virusu koronaRTS ordinacija: Istine i zablude o virusu koronaRTS ordinacija: Istine i zablude o virusu koronaRTS ordinacija: Istine i zablude o virusu koronaRTS ordinacija: Istine i zablude o virusu koronaRTS ordinacija: Istine i zablude o virusu koronaRTS ordinacija: Istine i zablude o virusu koronaRTS ordinacija: Istine i zablude o virusu koronaRTS ordinacija: Istine i zablude o virusu koronaRTS ordinacija: Istine i zablude o virusu koronaRTS ordinacija: Istine i zablude o virusu korona

Rishikime


Ska rishikime

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.