PËRMBLEDHJE

Dugoočekivana druga sezona hit kriminalističke serije "Besa" počela je da se emituje u sredu 1. decembra na Prvoj televiziji i prikazivaće se sredom i četvrtkom.od 22.00. Očekuju nas preokreti kakve nismo očekivali!
Druga sezona serije nastavlja se tri godine nakon što je Uroš Perić primio poslednji zadatak od šefa albanske mafije Dardana Beriše; da ubije inspektora Petrita Kocija da bi iskupio sopstveni život. Uroš Perić i njegova porodica ne žive u Beogradu, dok su šef mafije Dardan Beriša i inspektor Interpola Petrit Koci smešteni u neočekivane zaplete i sitiacije.
Uprkos očevoj zabrani, Driton Beriša željan osvete vraća se u Ulcinj i pokereće niz dogadjaja koji će nametnuti dilemu da li je uvek moguće održati datu reč i zaštiti porodicu.
Smena generacija u drugoj sezoni "Bese": Driton, Iljir i Luka zauzimaju važne pozicije
Milica Zarić o drugoj sezoni "Bese": Igram Petritovu ženu, ljubav iz mladosti, sa kojom živi u Beču
Relja Popović glumi u novoj sezoni serije "Besa"! Poznati reper je zapravo STUDIRAO GLUMU, a šta o njemu misli Hana Selimović?
NOVI DETALJI DRUGE SEZONE SERIJE "BESA": Ekipi se priključuju Milica Zarić i Relja Popović, a šta će biti sa Milošem Timotijevićem i Hanom Selimović?
Podsetite se dešavanja u SEZONI 1
Uroš Perić (Radivoje Raša Bukvić) običan čovek, odlazi na službeno putovanje u Crnu Goru gde učestvuje u saobraćajnoj nesreći. Mlada devojka, Besiana (Elizabeta Brodić), tragično umire. Kada se Uroš probudi u bolnici, saznaje da je ona bila ćerka najvećeg balkanskog "narko bosa" Dardana Beriše (Arben Bajraktaraj).
Ovaj tragični incident pokreće lanac događaja koji će zauvek promeniti živote svih likova u seriji.
Pozivajući se na stari kod „krv za krv“, Dardan primorava Uroša da za njega ubije 5 ljudi. Dardan mu daje „Besu“ - svečanu i svetu zakletvu - da će nakon što je počinio ovih pet ubistava spasiti svoju porodicu od potencijalne osvete.
Interpol tim koji predvodi Petrit Koci (Miloš Timotijević) istražuje slučaj Dardana Beriše i ubistva koje je počinio Uroš Perić. Koci ubrzo postaje poslednja osoba na listi atentata, poslednji čovek koga Uroš mora da ubije kako bi ponovo bio slobodan čovek.
BESA je originalna TV serija inspirisana istinitim događajima. Smeštena u pulsirajući i raznolik ambijent Balkana, BESA otkriva važnost date reči i onoga šta smo sve spremni da uradimo da bismo zaštitili svoje voljene.

Fotot

Besa

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.