poster

Jovanka Broz i tajne službe: Venčanje sa Titom

Jovanka Broz i tajne službe (2021)


SEZONI: 1

EPISODI: 2 - Venčanje sa Titom

PËRMBLEDHJE

Druga epizoda dokumentarno-igrane serije "Jovanka Broz i tajne službe" govori o Jovankinom postepenom zaljubljivanju u Tita, njenim dilemama u odnosu na stupanje u brak sa njim, venčanju i stavu službi bezbednosti u odnosu na njihovu vezu.
Jovanka se preko Steve Krajačića i Savke Čolić interesuje za Titove žene kako bi procenila kakav će odnos imati prema njoj i da bi izbegla da bude Titova prolazna avantura. Gledaoci će saznati šta je OZNA znala o Jovanki i zašto se Ranković plašio da se Krajačić ne umeša u odnose Tita i Jovanke.
Jovankina sestra Nada Budisavljević preneće gledaocima svoje utiske na vest da će se Jovanka udati za Tita i kako je izgledalo njihovo venčanje. Zašto je taj podatak čuvan u strogoj tajnosti od aprila do septembra 1952. godine.
Posebno je zanimljivo kako i kada je Jovanka prvi put predstavljena javnosti. Zašto je Tito slao Jovanku u Rim kod našeg ambasadora Vladimira Velebita i njegove supruge Vere? Da li je Jovanka bila svesna velikih razlika između nje i Tita i kako ih je prevazilazila?

Fotot

Jovanka Broz i tajne službeJovanka Broz i tajne službeJovanka Broz i tajne službeJovanka Broz i tajne službeJovanka Broz i tajne službeJovanka Broz i tajne službeJovanka Broz i tajne službeJovanka Broz i tajne službe

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
 • Lavlje kraljevstvo (2017)

  Sot
  image
  The continent of Africa is home to a vast number of different species, but of all the animals and birds it is the Lion that is most revered. These 3 one hour...
 • Američki sakupljači (2010)

  Sot
  image
  Mike and Frank are pickers that travel the country and literally would go anywhere just for the prospects of finding antique gold. With the assistance of Danielle...
 • Norveška cestovna služba (2015)

  Sot
  image
  Deep in the frigid mountains of Norway, brave rescue workers help stranded people stuck in the snow and clear the roads in some of the most dangerous areas.
 • Kako je napravljeno (2001)

  Sot
  image
  Television series that documents how various everyday products are made.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.