Pietro (Terrence Hill) je voditelj tima rendžera u gradiću San Candido, šumski čovjek koji nosi bolnu tajnu. Bio je legenda planine, penjač sposoban osvojiti najteže vrhove sve dok ga tragičan nesretni slučaj nije dubinski obilježio. Otad mu se život promijenio, Pietro se povukao u planine kako bi se smirio i pronašao sebe.
Osluškujući vjetar Pietro može predvidjeti ne samo gdje se nalaze zamke raštrkane po šumama, već i one koje život pruža. Njegovo kraljevstvo je park koji okružuje San Candido, u podnožju Dolomita, čiji bijeli vrhovi pružaju smirujući pogled na začaranu mirnoću mjesta. Sa svjetlucavih krovova drvenih kuća smještenih u ulicama nanizanima oko glavnog trga uzdižu se pjenasti oblaci dima iz dimnjaka. Kada nahrupi zima sa snijegom i ledom, mjesto se pretvara u bijelo more iz kojeg šume i planine izviru poput malenih otoka. Zaštita života i prirode ovog područja životna je misija našeg junaka.
Sasvim suprotan stil života vodi Vincenzo (E. Ianniello), napuljski policajac u usponu karijere, naviknut na frenetičan gradski ritam. On juri prometnim ulicama hvatajući zločince, ubacuje se inkognito među kriminalne bande, razotkriva raspačavanje droge. Dobio je promaknuće u planine kako bi ga se riješili, no ondje Vincenza smeta pretjerana mirnoća i usporenost. On ne dijeli Pietrovu viziju, a ponajviše je u stalnom sukobu sa Silviom (G. Bermani Amaral), veterinarkom koja surađuje s rendžerima a sudjelovat će i u slučajevima koje će voditi Vincenzo. Taj se sukob s poslovnog prenosi i na privatni plan budući da dijele smještaj u kojem su policajci i rendžeri.
Istražujući neobične i ponekad bizarne slučajeve, Vincenzo je prisiljen dešifrirati tragove skrivene u prirodi, a susret s Pietrom i njegovom filozofijom navest će Vincenza da zavoli ova začarana mjesta i njihov jezik u tolikoj mjeri da počne sumnjati u svoj prethodni život.
Oko glavnih likova izgrađen je svijet planinskog gradića s njegovim neobičnim likovima i tradicijom: od bivšeg šumara Felicina, zvanog "Stijena" (F. Salvi), Pietrove desne ruke, koji živi s energičnom sestrom Assuntom (K. Ricciarelli), do Hubera (G. Pozzoli) policajca koji je sanjao uniformu rendžera i imat će brojne probleme pri uspostavljanju odnosa s novim, temperamentnim šefom, Vincenzom.
Serija spaja legendarnost nezaboravnih junaka vesterna s pregršt drame i pustolovina smještenih u scenarij prirode iz bajke. Krimić je to i komedija, drama i romansa, potka prijateljstva i tajni koje izviru iz prošlosti, spoja prirode, životinja i ljudi povezanih nitima bogate pustolovne priče.

Brodcasts on channels:

Duna TV  Prime  

Next episodes:

hétfő
15:12
Alpesi őrjárat 3
kedd
9:15
Alpesi őrjárat 5, rész 16
kedd
15:11
Alpesi őrjárat 3
szerda
9:15
Alpesi őrjárat 5, rész 17
szerda
15:10
Alpesi őrjárat 3
csütörtök
9:10
Alpesi őrjárat 5, rész 18
2021. 10. 28.
15:10
Alpesi őrjárat 3
2021. 10. 29.
9:00
Alpesi őrjárat 5, rész 19
2021. 10. 29.
15:13
Alpesi őrjárat 3
2021. 10. 30.
9:15
Alpesi őrjárat 5, rész 20
RECOMMENDATIONS
 • CSI: New York-i helyszínelők (2004)

  Today
  image
  A spinoff of Crime Scene Investigations set in New York City.
 • Veszélyes Henry (2014)

  Today
  image
  Henry részmunkaidős állásra jelentkezik az áruházban. Kiderül, hogy a szuperhős, Captain Mannek kell segítenie. Így lesz Henryből a bűnözők ellen harcoló Danger...
 • Stargirl (2020)

  Today
  image
  A sorozat a középiskolás Courtney kalandjait követi nyomon, aki a nebraskai Blue Valley-be költözik anyjával, és annak új férjével. A lány ifjú hősökből álló...
 • A Thunderman család (2013)

  Today
  image
  A tizennégy éves Thunderman-ikrek, Phoebe és Max bár ugyanazon a fürdőszobán osztoznak, és ugyanabba az iskolába járnak, nem is különbözhetnének jobban egymástól....
TOP LISTÁK

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: privacy policy.