poster

Nestala

¿DÓNDE ESTÁ ELISA? (2010)

Soap opera | Egyesült Államok

Hol nézzük meg
ShowNotAvaliableInCountry
Rating: 8.1/10
UserRating: 9/10
(11 votes)

U obiteljskoj vili Altamira priređeno je veliko slavlje povodom Marianovog rođendana, ali razlog za slavlje je i novinski članak u renomiranom časopisu u kojem je Mariano, otac triju predivnih djevojčica i odan suprug Danne Altamire, proglašen poslovnim čovjekom godine. Iako je cijela obitelj na okupu, Marianovoj šesnaestogodišnjoj kćeri Elisi pomalo je dosadno pa zamoli oca da joj dopusti izlazak s rođacima u disko. Nakon ponoći, Danna odlazi po kćer i nećake u disko, no saznaje kako se Elisa u jednom trenutku odvojila i bez traga nestala.

Uzdrmani činjenicom da nitko ne zna gdje je njihova kćer, Mariano i Danna odmah prijavljuju Elisin nestanak policiji. I dok komesar Cristobal Rivas preuzima slučaj i naredi veliku potragu za Elisom, Mariano prima anoniman telefonski poziv otmičara. Osim što traži dva milijuna dolara otkupnine, jako želi vidjeti Mariana kako pati. U potragu za Elisom uključi se i ostatak velike obitelji - Elisina teta i ujak, Cecilia i Luis Caceres, Elisini krsni kumovi, Viviana i Jose Angel Rincon, bratići i sestrične.

RTL Televizija ovog ljeta svojim gledateljima donosi zanimljivu telenovelu produkcijske kuće Telemundo punu napetosti i misterija, a koja je uvelike bila inspirirana poznatim slučajem otmice britanske djevojčice Madeleine McCann u Portugalu, kao i nestankom brojne druge djece u Latinskoj Americi. Kako bi ukazali na što veći broj nestale djece u svijetu, originalni scenarist, Pablo Illanes, i izvršni producent, Aurelio Valcárcel Carrol, odlučili su napraviti remake čileanske telenovele iz 2009. godine, a koja se bavila istom problematikom. Osim što smatraju da nestale osobe prolaze kroz tešku agoniju prilikom otmice, dramatičnom smatraju i činjenicu da su najčešći sumnjivci oni koji u tom trenutku najviše pate i kojima je život u trenu u potpunosti promijenjen, a to su roditelji i najbliža obitelj.

RECOMMENDATIONS
 • Agymenők (2007)

  Today
  image
  Leonard (Johnny Galecki) és Sheldon (Jim Parsons) az elméleti fizika nagymesterei. Nyugodtan élik unalmas életüket, a való világ történéseiről fogalmuk sincs....
 • Éber szemek (2016)

  Today
  image
  The original crime-solving series Private Eyes is a 10-episode procedural drama that follows ex-pro hockey player Matt Shade (Jason Priestley) who irrevocably...
 • Bizaardvark (2016)

  Today
  image
  The series revolves around two 13-year-old best friends, Paige and Frankie, who write funny songs and create music videos for their online channel, titled...
 • Nicky, Ricky, Dicky és Dawn (2014)

  Today
  image
  11-year-old Nicky, Ricky, Dicky, and Dawn Harper's sibling rivalry are heightened by the fact that they are quadruplets.
TOP LISTÁK

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: privacy policy.