poster

Labirint zločina

DAY BREAK (2006)

akció | Egyesült Államok

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Értékelés: 8.3/10
Felhasználói értékelés: 10/10
(2 szavazatokat)

Detektiv Brett Hopper proživljava dan iz pakla, dan u kojemu sve ide naopako i samo želi da dan prođe. No krilatica 'sutra je novi dan' kod njega ne funkcionira, jer kada se probudi ništa se ne mijenja ... sve proživljava iznova i iznova. Na ovaj osobiti dan Hopper je optužen za ubojstvo pomoćnika državnog tužitelja Alberta Garze. Iako je ponudio solidan alibi, nitko mu ne vjeruje. Polako shvaća da su mu namjestili i otisne se u bijeg. Putem otkiva trag na kojemu su ne samo on, nego i njegovi bližnji u opasnosti. Nakon noći, kada se probudi shvati da je potpuno isti dan i sve se događa iznova. Kako bi prekinuo začarani ciklus i krenuo dalje sa životom, mora saznati tko mu je namjestio i otkriti kompleksnu zagonetku spletenu oko Garzina ubojstva. Prisiljen je istovremeno zaliječiti napuknute odnose s voljenima. Ili će Hopper prelomiti ovaj dan ili će taj dan slomiti Hoppera.

U ovom opasnom ciklusu zarobljena je i Hopperova djevojka Rita Shelten, prva žrtva misterioznih osoba koje su namjestile Hopperu. Isti dan pojavit će se i Ritin bivši suprug i Hopperov partner Chad Shelten, koji sada radi u internoj kontroli i ljubomoran je na njihovu vezu. On zna više o svemu što se događa nego što je spreman priznati. Hopperova sestra Jennifer Mathis, trpi muževo zlostavljanje, a sada je u opasnosti zajedno sa svojom djecom, jer bratovim neprijateljima služi kao mamac. Hopperova partnerica Andrea Battle je pod utjecajem Odjela i interne kontrole i nije siguran može li joj vjerovati. Zloglasni vođa bande Damien Ortiz otkriva da je njegov paravan zaštićenog svjedoka raskrinkan i da je na neki način povezan s Hopperom i istom urotom. Kako bi se probudio u novom danu, Hopper će morati riješiti misterij, dovesti svoj život u red i vagati svaku odluku, jer su njihove posljedice ili korak naprijed ili katastrofa.

AJáNLáSOK
  • Hegyimentők (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
  • 911 L.A. (2018)

    image
    Mentősök, rendőrök, tűzoltók és diszpécserek. Mindent megtesznek azokért a bajbajutottakért, akik a legfélelmetesebb, legmegrázóbb vagy éppen legszívfacsaróbb...
  • Cobra 11 (1996)

    image
    Two police inspectors and their team from a Bonn-Koeln precint fight all sorts of criminals they encounter daily on major highways in Germany.
  • Zorro (2015)

    image
    The masked fox returns to fight against injustice and evil, with his witty banter and his trademark swordsmanship. The Chronicles go back to basics as they focus...
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.