poster

Emlékek tava

Al di là del lago (2009)

vígjáték, dráma | Olaszország
Rendező: Raffaele Mertes

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Értékelés: 6.0/10

Je li Valerio (Roberto Farnesi) doista nestao? Zbog nesretna požara odvažni je veterinar proglašen mrtvim. Ostavio je svoju obitelj, osjećaje, svoje životinje... Tako počinje nova talijanska serija u 14 nastavaka, u režiji Raffaelea Mertesa, koja je u Italiji prikazivana u u najgledanijem terminu. U Poggiu Sant'Angelu, mjestašcu na obali slikovitog jezera, Barbara (Gioia Spaziani), nakon nestanka svoga voljenog supruga Valerija, pokušava ponovno pronaći sreću uz Lucu (Kaspar Capparoni), oca njezina sina Lorenza (Brando Pacitto).
S Lucom Barbara dijeli ljubav prema tim krajolicima u kojima je oduvijek živjela i ljubav prema životinjama, no čini se da se nad njom nadvila Valerijeva tajanstvena sjena. Veza s Valerijem prebrzo je i naprasno završila. A onda, neočekivani povratak u mjesto njezina oca Luciana (Fabio Testi), pa dolazak Patrizije (Martina Colombari), kao i novopridošli Volturni (Lorenzo Flaherty), šarmantan i beskrupulozan poduzetnik, sve to zbunjuje Barbaru i nekako prijeti da će unijeti promjene u to čarobno i nedirnuto mjesto. Današnje se tajne nadovezuju na one stare te, možda, samo jezero čuva ključ svih tih misterija...

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.