Daleko od svog doma, u sunčanom Los Angelesu, usamljena Emperatriz Jurado (Grabriela Spanic) u očaju traži čovjeka svog života, Armandu Mendozu (Omar Fiero), kako bi ga zamolila da joj pomogne u bezizlaznoj situaciji u kojoj se iznenada našla. Prijeti joj deportacija iz Sjedinjenih Američkih Država, a k tome je još i trudna s drugim djetetom. Nakon što Armando brutalno odbije njezn poziv za pomoć, Emperatriz se suoči s istinom. Armando se s godinama promijenio, a njenu je ljubav počeo ismijavati i vrijeđati… Prije mnogo godina, prekrasna, strastvena Eperatriz se zaljubila u Armanda zbog kojeg je trudna završila iza zatvorskih rešetaka u Meksiku. Tijekom služenja zatvorske kazne, Emperatriz je rodila njihovu kćer Eshter, uvjerena da će jednoga dana njih troje biti prava obitelj. Međutim, okrutni lažljivac Armando oteo joj je kćer odmah nakon poroda i uvjerio je da napusti zemlju ukoliko ne želi ponovno završiti u zatvoru. Tijekom svih godina, Armando se oženio lijepom Almom Rosom (Mar Carrera) s kojom je dobio još dvije kćeri, Elisu (Marimar Vega) i Elenu (Miriam Higareda), a Emperatriz je odlučila ostvariti svoju želju da se vrati u Meksiko, uništi Armanda i pronađe kćer, sve to uz pomoć inteligentnog biznismena Manuela (Rafael Sanchez Navarro) u kojeg se odmah zaljubila.
Vrativši se u Meksiko, Emperatriz dozna da je Armando bio glavni i odgovorni čovjek zbog kojeg je bila u zatvoru. Nakon što se susretne oči u oči s obitelji Mendoza i predoči im sve dokaze, Armando si odluči oduzeti život, a Alma Rosa doživi smrtonosni infarkt zbog svađe s Emperatriz. Ne znajući koja je točno njezina kćer, Emperatriz otme Elisu i pobjegne, a Justo Del Real (Sergio de Bustamante), otac Alme Rose, u bijesu se zakune na osvetu pa, kako bi napakostio Emperatriz, napravi Esherin lažni grob pomoću kojeg je uvjeri da je preminula, a unuku zapravo pošalje u Švicarsku. U međuvremenu, Emperatriz se zaljubljuje u atraktivnog udovca Alejandra Miranda (Bernie Paz), u kojeg je još u mladosti bila zaljubljena i njezina prava kći Esther. Osim što će se majka i kći boriti za ljubav istog muškarca, Emperatriz će uz pomoć svoje majke doznati davno zaboravljenu tajno o identitetu svojeg oca.
„Emperatriz“ je remake istoimene venecuelanske telenovele iz 1990. godine koja govori o besmrtnoj ljubavi, strasti, gnusnim zločinima i strahovitoj osveti jedne lijepe žene koju je pohlepa zaslijepila do te mjere da pod svaku cijenu želi uništiti život svoje bivše ljubavi. Protogonisti serije, Gabriela Spanic i Bernie Paz, bez prigovora su prihvatili ponuđene uloge Emperatriz i Alejandra, radujući se još jednom zajedničkom projektu nakon 2006.g. kada su glumili u telenoveli „Zemlja strasti“. Dapače, Gabriela Spanic je oduvijek željela glumiti ovaj lik jer je veliki obožavatelj originalne verzije koja je bila veliki televizijski hit u njenoj rodnoj Venecueli. Osim Gabrijele, ovom telenovelom na male ekrane vratile su se i glumice Daniela Germendia, Mercedes Pascual i Marcela Pezet, a u nekim scenama pojavljuje se i Gabrielina sestra blizanka Daniela Spanic.

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.