Prosecutors

Prosecutors (1996)

krimi, dráma, thriller | Egyesült Államok
Rendező: Rod Holcomb

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Értékelés: 5.3/10

TARTALOM ISMERTETő

Sudska drama o dvjema tužiteljicama koje će zločince dovesti pred lice pravde zajedničkom suradnjom. Državna tužiteljica Rachel Simone (Michelle Forbes) uspješna je i ambiciozna. Upravo radi na slučaju seksualnog zlostavljanje putem Interneta. Optuženi je Jeff Kendall (Scott William Winters). No, kad je njezin muž ubijen, Rachel je skinuta sa slučaja. Traži pomoć od sarkastične, agresivne odvjetnice u invalidskim kolicima, Ingrid Maynard (Stockard Channing). Dvije u početku udaljene žene uskoro će postati prijateljice i međusobno će si pomoći i u rješavanju obaju slučajeva...



Sudska drama The Prosecutors najzanimljivija je kao odnos između dviju protagonistica i kao portret iznimno zanimljive, suptilne, pronicave i inteligentne hendikepirane žene snažne osobnosti, u interpretaciji Stockard Channing. Prvorazredna, suzdržana i vrlo realistična gluma glavne su kvalitete ovog televizijskog filma. To osobito vrijedi za Stockard Channing, glumicu neobičnog, intenzivnog glumačkog pristupa, koja se proslavila na Broadwayu (nagrada Tony za A Day In the Death of Joe Egg). Za film Six Degrees of Separation (1993.) bila je i nominirana za Oscara. Bila je zapažena i u sporednim ulogama u filmovima Briljantin (1978.), To Wong Foo, Thanks for Everything! (1995.), Moll Flanders (1996), Klub prvih supruga (1996.), Lulu na mostu (1998.), Praktična magija (1998.), a zanimljivo je da je izgubila ulogu Lois Lane u Supermanu (1978.), na račun Margot Kidder.

Kritikak


Nincs vélemény

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.