poster

Ples sa zvijezdama

Ples sa zvijezdama (2006)

reality | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 10/10
(6 votes)

éVAD: 8

RéSZ: 1

TARTALOM ISMERTETő

Ples sa zvijezdama ulazi u osmu sezonu emitiranja. Time je to jedan od najdugovječnijih show programa Hrvatske televizije.
I u ovoj sezoni to je natjecanje plesnih parova u standardnim i latino plesovima. Zvijezde će u sezoni 2013. pokušati ovladati plesovima kao što su: cha cha cha, jive, foxtrot, samba, rumba, tango, paso doble, quickstep i bečki valcer. U osmoj sezoni Plesa sa zvijezdama parovi će se natjecati i u swingu i salsi, te će pojedine večeri biti tematski određene (Hollywood i Latin Night). U finalnoj emisiji 21. prosinca publika i suci će odabrati pobjednika između tri finalna para.

Plesni parovi su:
Janko Popović Volarić i Valentina Walme
Sanda Dubravčić i Nicolas Quesnoit
Iva Mihalić i Robert Schubert
Mislav Čavajda i Petra Jeričević
Ronald Braus i Ana Domišljanović
Giuliano i Marija Stošić
Ornela Vištica i Marko Herceg
Žanamari Lalić i Damir Horvatinčić
Damir Hoyka i Tihana Matijaščić
Nevena Rendeli i Patrik Majcen

U prvoj emisiji glazbena gošća je JELENA ROZGA.

Dizajner rasvjete: Marko Foretić
Glazbeni producent: Nikša Bratoš

Fényképek

Ples sa zvijezdama 0001 (8 sezona)Ples sa zvijezdama 0002 (8 sezona)Ples sa zvijezdama 0003 (8 sezona)Ples sa zvijezdama 0004 (8 sezona)Ples sa zvijezdama 0005 (8 sezona)Ples sa zvijezdama 0006 (8 sezona)Ples sa zvijezdama 0007 (8 sezona)Ples sa zvijezdama 0008 (8 sezona)Ples sa zvijezdama 0009 (8 sezona)Ples sa zvijezdama 001 (7 sezona)Ples sa zvijezdama 0010 (8 sezona)Ples sa zvijezdama 002 (7 sezona)Ples sa zvijezdama 003 (7 sezona)Ples sa zvijezdama 004 (7 sezona)Ples sa zvijezdama 005 (7 sezona)

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Motorway Patrol (1999)

    image
    Documentary following members of the New Zealand highway patrol as they witness the best and worst behaviour on the nation's busiest motorway.
  • Der Hundeprofi - Rütters Team (2020)

    image
  • Van életünk

    image
    A napi reality epizódjaiban celebek mindennapjaiba pillanthatunk bele, valóban a színfalak mögé, a sztárok otthonába.
  • Segítség, bajban vagyok! (2013)

    image
    A Segítség, bajban vagyok! című műsor két fontos problémakörrel foglalkozik: jogi esetekkel és pszichológiai szempontból problémás helyzetekkel. A saját gyártású...
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.