poster

Eko zona

Eko zona

Croatia

Where to watch
Show not available in country

EPISODE: 483

SYNOPSIS

Do kraja 2023. moramo izgraditi pročistače za sva naselja veća od 2000 stanovnika. Na Mrežnici, u centru Duge Rese postoji desetak direktnih izljeva kanalizacije a neki se stanovnici ne žele priključiti na nju.
U želji za posjedovanjem živih primjeraka rijetkih i ugroženih vrsta poput papiga ili luksuznih predmeta kao što je bjelokost pojedinci su spremni platiti vrtoglave iznose. Zato je ilegalna trgovina njima vrlo unosna i raširena. Nerijetko uključuje kriminalne organizacije povezane s trgovinom drogom, oružjem i ljudima. Time predstavlja ozbiljnu prijetnju biološkoj raznolikosti našeg planeta.
U Parku prirode Lonjsko polje predstavljena je mobilna aplikacija Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja - "Invazivne vrste u Hrvatskoj".
Na ovogodišnji Svjetski dan voda u krugu tvrtke Vodovod - Osijek pušteno je u rad novo postrojenje za dvostupanjsku filtraciju vode.
Novinari: Mladen Iličković, Snježana Babić, Igor Ahmetović, Renata Ostović

Photos

Eko zonaEko zonaEko zonaEko zonaEko zona

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.