Stari dečki

THE OLD GUYS (2009)

Comedy | UK
Director: Dewi Humphreys

Where to watch
Show not available in country
Rating: 7.0/10

Sustanari Tom i Roy nadopunjuju se kao lonac i poklopac. Roy (Clive Swift - našim gledateljima poznat kao Richard Bucket iz serije "Milostiva prije") je načitan, organiziran, uredan i osjećajan, dok Tom (Roger Lloyd-Pack - našim gledateljima poznat kao Brzi iz serije "Mućke") sve to jednostavno nije. Privikavajući se na mirovinu, obojica se moraju suočiti s činjenicom da im se život ne odvija kako su priželjkivali.
Tom je udovac koji ima složen odnos s kćeri Amber, dok Roy nema djece i gotovo je prebolio što ga je prije dvije godine bivša supruga Penny ostavila zbog stanovitog Desa. Iako su doživjeli mnoga razočaranja, i dalje su svestrani i emocionalno stabilni pojedinci. Ako izuzmemo to što Tom nagovara Roya na međusobni brak iz interesa, što se svađaju oko bjeloruske kurtizane ili što su nezdravo opsjednuti svojom privlačnom susjedom Sally.

Međutim, zajedno nekako uspijevaju svladati životne izazove, nailazeći na neprekidne umirovljeničke dvojbe. Neke od tih dvojbi vezane su uz religiju, istinsku ljubav ili određivanje prikladnog trenutka za početak ispijanja nekoliko čašica. Unatoč brojnim prepirkama, raspravama i rivalstvu, njihovo prijateljstvo je trajno i neupitno. Na koga drugog se osloniti kada zbog drugorazredne narančaste kabanice vaše lice poprimi istu boju ili kada otkrijete ljepotu jednostavnih užitaka poput gledanja televizije naočalama napravljenim od gotovo prozirne šunke?

Originalna, duhovita i samo mrvicu neukusna, ova nova komedija nalikuje modernoj verziji serije "Neobičan par", te na svjež način pristupa temi umirovljenja i zadovoljstvima dostojanstvenog starenja.

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.