Ocjena: 3.7/10
Ocjena korisnika: 5.7/10
(3 glasa)

SADRžAJ

Drea se zaposli kao dadilja djece profesora fakulteta koji se nada pohađati. Vodi djecu na planinarenje, nesvjesna da su se tajanstveni izvanzemaljski stvorovi srušili u blizini i počeli proždirati sve živo na što naiđu...
Inspiriran omiljenim kultnim filmskim serijalom iz 80-ih i 90-ih, „Čudovišta napadaju!“ prati dvadesetogodišnju Dreu, koja nevoljko prihvaća posao dadilje za profesora fakulteta koji se nada pohađati. Boreći se da zabavi profesorovu djecu, Trissy i Jakea, te vlastitog malog brata Phillipa, Drea ih vodi u planinarenje, nesvjesna da su se ondje srušili tajanstveni izvanzemaljski stvorovi i počeli proždirati sve živo na što naiđu. Dok ih halapljiva čudovišta prate, Drea i djeca sretnu preslatko, naizgled bezazleno žensko čudovište po imenu Bianca, prognanu kraljevsku osobu koja bježi od svoje vrste. Dok se čudovišta jate oko kampusa, Drea i djeca, sada neraskidivo povezani s Biancom, žure se da ih u tome spriječe.

Fotografije

Čudovišta napadaju!Čudovišta napadaju!Čudovišta napadaju!Čudovišta napadaju!Čudovišta napadaju!Čudovišta napadaju!Čudovišta napadaju!Čudovišta napadaju!Čudovišta napadaju!Čudovišta napadaju!

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.