SADRžAJ

Film priča priču o 17-godišnjoj Veronici, koja je neželjeno ostala trudna. Očajna djevojka okreće se svojoj ciničnoj bivšoj najboljoj prijateljici Bailey te one zajedno kreću na put dug 1500 kilometara kako bi potražile legalni pobačaj.
NETRUDNA priča priču o 17-godišnjoj Veronici (Haley Lu Richardson), koja nikada nije mislila da će htjeti pasti na testu – odnosno, sve dok se nije zatekla kako zuri u komad plastike s dvije pune ružičaste crte. Dok joj pred očima nestaje obećavajuća budućnost na fakultetu, Veronica razmatra odluku koju nikada nije zamišljala da će je morati donijeti. Ova teška i nikada olako donesena odluka vodi je na trodnevno putovanje dugo više od 1500 kilometara u Novi Meksiko s bivšom najboljom prijateljicom Bailey (Barbie Ferreira), gdje otkrivaju da je jedna od najvažnijih stvari u životu tko su vam prijatelji.

Fotografije

NetrudnaNetrudna

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.