SADRžAJ

Ovaj kratkometražni film snimljen je jednog vikenda u prosincu 1990. godine u Williamsburgu, Brooklyn, koji je u to vrijeme tek počeo privlačiti ljude kojima je bilo sve teže priuštiti sebi stanovanje preko rijeke u New York Cityju. Većina Hartleyjevih prijatelja živjelo je ondje, radeći različite poslove dok su istovremeno slijedili svoje kreativne težnje. Zbirka komičnih skečeva, pjesama i recitacija s različitim stavovima o poslu i pozivu, uspjehu i neuspjehu, težnjama i praktičnoj djelatnosti življenja.

Fotografije

Teorija postignućaTeorija postignućaTeorija postignućaTeorija postignuća

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Maid Of Honor (2017)

    image
    Sometimes the maid of honor not only takes care of the flower´s color in the wedding.
  • Hotel Bleu (2016)

    image
    A down and out stand-up comedian finds refuge at Hotel Bleu, forging an off-beat partnership with a charismatic trumpet player half her age.
  • Ona je tako zabavna (2014)

    image
    Izzy je mlada nezaposlena glumica koja se prehranjuje radeći povremeno kao prostitutka. Poziv na brodwaysku audiciju potpuno će promijeniti njezin život, posebno...
  • Hawaii (2019)

    image
    Pedro decides to maintain his daily routine, in spite of some adversities which are causing him some instability. These new events will force him to venture...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.