SADRžAJ

Od snježnih vrhunaca planine Atlas do prometnih ulica Casablance i Marakeša, Maroko odozgo poziva vas u veliku pustolovinu. To je putovanje u režiji Yanna Arthus-Bertranda i uz naraciju Alija Baddoua, kroz uspomene i otkrića, kroz vrijeme i povijest, gdje će vas iznenaditi i zadiviti krajolici koje ste smatrali poznatima. Otkrijte ovu čudesnu zemlju iz novoga kuta, dok se pruža pred vama gledana s neba, puna emocija i čuda.
Dvodijelni dokumentarni film odražava raznolikost te toliko živopisne zemlje, s njezinim uzbudljivim okusima, gdje duhovnost, tradicija i modernost nastupaju zajedno.

Producent: Fabienne Calimas
TRAJANJE: 79 min

Fotografije

Maroko: Pogled odozgoMaroko: Pogled odozgoMaroko: Pogled odozgoMaroko: Pogled odozgo

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Day the Dinosaurs Died (2017)

    image
    Investigates the greatest vanishing act in the history of our planet - the sudden disappearance of the dinosaurs 66 million years ago.
  • Der unsichtbare Puma: Ein Besucher in Frankreichs Wäldern? (2019)

    image
    A researcher is on the trail of a puma which may have found refuge in the forest of Gévaudan, in France.
  • Nije još mrak (2016)

    image
    Dugometražni dokumentarni film o Simonu Fitzmauriceu, talentiranom irskom redatelju koji živi s bolešću motoričkih neurona. Dijagnosticirana mu je u dobi od 34...
  • Afrički noćni lovci (2019)

    image
    Otkrivamo ubojite strategije kojima se lavovi, leopardi i hijene služe za lov noću. Objektivi osjetljivi na svjetlost i termalne kamere pokazuju zašto su te...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.