SADRžAJ

Jakov i njegova rođaka Mimi sprijatelje se sa Šefom, vođom horde pasa koji govore. Zajedno pokušavaju spasiti lokalni park od bogatog Lorda Pite koji planira pretvoriti romantičnu četvrt u područje nebodera.
Jakov živi u gradu i sanja da postane arhitekt poput svog zauzetog oca. Puno vremena provodi crtajući zgrade i sanjareći dok je otac na poslu. Jednog dana tata treba poslovno izbivati dulje nego obično, a Jakov mora provesti cijeli tjedan sa svojom zapovjednički nastrojenom rođakinjom Mimi i njezinim ocem i bivšim gusarom Orlom u povijesnom predgrađu Rige zvanom Maskačka. Čim Jakov stigne, ispostavi se će pohlepni poduzetnik pretvoriti lokalni park u nove nebodere. Jakov i Mimi odluče zaustaviti izgradnju. Ispostavi se da to mogu učiniti samo uz pomoć čopora lokalnih pasa koji... Mogu govoriti!

Fotografije

Jakov, Mimi i brbljavi psiJakov, Mimi i brbljavi psiJakov, Mimi i brbljavi psiJakov, Mimi i brbljavi psiJakov, Mimi i brbljavi psiJakov, Mimi i brbljavi psiJakov, Mimi i brbljavi psiJakov, Mimi i brbljavi psi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.