SADRŽAJ

S 26 godina Michael Tubbs postao je prvi afroamerički gradonačelnik Stocktona u Kaliforniji. Film prati Tubbsov osobni i politički put te kako je siromašno i nasiljem okruženo djetinjstvo oblikovalo njegovu viziju inovativnih promjena.
U dobi od 26 godina Michael Tubbs postao je prvi afroamerički gradonačelnik svog napaćenog rodnog grada Stocktona u Kaliforniji, ali i najmlađi gradonačelnik velikog američkog grada. Film prati Tubbsov osobni i politički put istražujući kako je siromašno i nasiljem okruženo djetinjstvo oblikovalo njegovu viziju inovativnih promjena. S majkom koja ga je rodila kao tinejdžerica i ocem u zatvoru, Tubbs je mislio da će ga društvo osuditi ili na zatvor ili na smrt. Prkoseći očekivanjima, dobio je stipendiju na Sveučilištu Stanford i vratio se kući u Stockton kako bi „poremetio strukturu“ služeći najprije u gradskom vijeću, a zatim se kandidirajući za gradonačelnika. Sada Tubbs pokreće neke od najhrabrijih eksperimenata socijalne i ekonomske politike u zemlji u nastojanju da uzdigne svoj grad od 300.000 stanovnika i pretvori ga u svojevrsni inkubator socijalne politike.

Fotografije

Dok razmišljam o Stocktonu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.