SADRžAJ

Bacurau je malo naselje u ruralnom Brazilu. Jednog jutra seljani se probude i vide da je njihov grad potpuno nestao sa satelitskih karata. Pod prijetnjom nepoznatog neprijatelja, Bacurau se priprema za krvavu, brutalnu borbu za opstanak.
Za nekoliko godina u budućnosti... Bacurau, malo selo u brazilskom sertãu, oplakuje gubitak svog matrijarha, Carmelite, koja je živjela 94 godine. Danima poslije, njegovi stanovnici primjećuju da je njihovo selo doslovno nestalo s većine mapa, a dron u obliku NLO-a počinje letjeti iznad njih. Postoje snage koje ih žele protjerati iz njihovih domova, a uskoro, u žanrovskom zaokretu, grupa naoružanih plaćenika stiže u grad i skida stanovnike jednog po jednog. Do žestokog sukoba dolazi kada se građani okrenu protiv zlih autsajdera, udružujući se na sve potrebne načine kako bi zaštitili i održali svoju udaljenu zajednicu.

Fotografije

BacurauBacurauBacurauBacurauBacurauBacurauBacurauBacurau

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.