poster

Only Human

SERES QUERIDOS (2004)

drama, komedija, romantika | Španjolska, Argentina, Portugal, Ujedinjeno Kraljevstvo

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 6.8/10

SADRžAJ

komedija, romantika. Leni (Marián Aguilera) dolazi kući sa svojim zaručnikom Rafijem (Guillermo Toledo) kako bi ga upoznala sa svojom židovskom obitelji koju čine njezina majka Gloria (Norma Aleandro), njezina promiskuitetna sestra Tania (Maria Botto), Tanianina tvrdoglava osmogodišnja kćer Paula, njezin ortodoksni brat David i njezin slijepi djed Dudu. Sve ide kako treba do trenutka kad Rafi otkrije da je Palestinac. Pomažući u kuhinji, Rafi se pokušava umiljavati budućoj punici Gloriji koju jako potresu ove novosti. Ali još više pogorša stvari kad slučajno ispusti juhu koju je htio odlediti kroz prozor na sedom katu i koja pogodi slučajnog prolaznika ispod prozora. Nakon što vidi žrtvu, Rafi, ne znajući što da učini, odjuri gore! Kad se vrati u kuhinju ugleda sliku Lenina oca, koji nevjerojatno sliči mrtvom tijelu koje leži vani.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dašak ljubavi (2017)

    image
    Djevojka koja sanja o vlastitom restoranu zapošljava se u razvikanom restoranu čiji joj glavni kuhar neočekivano postaje saveznik protiv beskrupulozne vlasnice.
  • Moja Lažna Žena (2011)

    image
    Danny (Adam Sandler) uspješni je plastični kirurg koji šarmira žene pretvarajući se da je nesretan u braku. Kada napokon upozna djevojku (Brooklyn Decker) za koju...
  • Muški žigolo (1999)

    image
    Deuce je naivan, dobroćudan čistač akvarija, vrlo predan i zadovoljan svojim poslom. No život mu se drastično promijeni kad ga angažiraju da očisti ribnjak šarana...
  • Kao mačke i psi (2017)

    image
    Dvoje mladih i njihovi ljubimci moraju dijeliti jezersku kuću. Njegova mačka, njezin pas i naizgled ništa zajedničko recept su za katastrofu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.