poster

Nestale

The Missing (2003)

Redatelj: Ron Howard
TV1000 Balkan | 23. 04. 2024. | 23:20

Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 8.4/10
(66 glasova)

SADRžAJ

Priča o Maggie Gilkeson, mladoj ženi koja u izoliranoj divljini devetnaestostoljetnog američkog jugozapada odgaja svoje dvije djevojčice. Kada starija kći biva oteta od psihopatskog ubojice mističnih indijanskih moći, Maggie je primorana pomoć zatražiti od svog otuđenog oca. Dok ubojica i njegov brutalni kult siju stravu i smrt pustim krajolicima divljine, Maggie i otac nastoje ih sustići i spasiti djevojčicu prije no nestane s one strane meksičke granice.
Nominirana za Oscara, Cate Blanchett je Maggie, mlada žena koja podiže svoje kćeri u divljini Novog Mexica. Kad joj kćer Lily (Evan Rachel Wood) otme zlokobni maskirani fantom, iznenada se pojavljuje njezin otac kojeg dugo nije vidjela (Oscarovac Tommy Lee Jones) nudeći pomoć. Iako zapanjena njegovim povratkom, Maggie zna da mora progutati bol i ponos ukoliko želi ponovno vidjeti Lilly. Nesvjesni zastrašujućih događaja koji vrebaju u daljini, otac i kći kreću u potragu za stvorom koji je oteo Lilly. Ali ono što ih čeka je užas tako nezamisliv da će ih oboje zauvijek promijeniti!

Fotografije

NestaleNestaleNestaleNestaleNestaleNestaleNestaleNestaleNestaleNestaleNestaleNestaleNestaleNestaleNestaleNestaleNestaleNestaleNestaleNestale

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.